Aromātiskie vistu spārniņi uz grila Gaļas ēdieni 136

 

 

Sastāvdaļas:


Vistu spārniņi - 1kg,
Malti čili pipari - 1 tēj.k,
Ķiploki - 4 daiviņas,
Sojas mērce - 50ml,
Medus - 1 ēd.k,
Augu eļļa - 2 ēd.k,
Sāls, malti pipari - pēc garšas,
Malta paprika - pēc garšas.


Pagatavošana:


Vistu spārniņus nomazgā un nosusina.


Ķiplokus nomizo un izspiež ķiplokspiedē.


Sajauc visas marinādes sastāvdaļas, pievieno vistu spārniņus un atstāj marinēties uz stundu.


Izliek spārniņus uz restes un gatavo 15 minūtes no katras puses. Pasniedz ar svaigu dārzeņu salātiem un kečupu.





Komentāri



Saistītie raksti

Saceptas liellopu ribiņas ar kolu Gaļas ēdieni 41
Avokado salāti ar gurķiem un garnelēm Salāti 43
Vasarīgā kabaču zupa ar rīsiem Zupas 77
Pildītie tomāti ar garnelēm Uzkodas 220
Ķīnas kāpostu, ābolu un siera salāti Salāti 137
Cepta paprika ar ķiplokiem Siltie ēdieni 131
Vistas gaļas šašliks ar papriku Gaļas ēdieni 137
Biezpiena sacepums ar zemenēm Sacepums 175
Vasarīgā aukstā zupa ar redīsiem Zupas 129
Gaļas bumbiņas cepeškrāsnī Gaļas ēdieni 176
Biezpiena deserts ar zemenēm Saldais 182
Vista ar timiānu sēņu mērcē Gaļas ēdieni 114
Cepti kabači ar siera maliņu Siltie ēdieni 169
Brokastu sendvičs ar tunča salātiem Uzkodas 183
Vistas gaļas kotletes ar zaļumiem un sinepēm Gaļas ēdieni 209
Vairāk »

© gatavovisi.lv | info@gatavovisi.lv | Par sīkdatnēm