Aromātiskie vistu spārniņi uz grila Gaļas ēdieni 81

 

 

Sastāvdaļas:


Vistu spārniņi - 1kg,
Malti čili pipari - 1 tēj.k,
Ķiploki - 4 daiviņas,
Sojas mērce - 50ml,
Medus - 1 ēd.k,
Augu eļļa - 2 ēd.k,
Sāls, malti pipari - pēc garšas,
Malta paprika - pēc garšas.


Pagatavošana:


Vistu spārniņus nomazgā un nosusina.


Ķiplokus nomizo un izspiež ķiplokspiedē.


Sajauc visas marinādes sastāvdaļas, pievieno vistu spārniņus un atstāj marinēties uz stundu.


Izliek spārniņus uz restes un gatavo 15 minūtes no katras puses. Pasniedz ar svaigu dārzeņu salātiem un kečupu.





Komentāri



Saistītie raksti

Pildītie tomāti ar garnelēm Uzkodas 16
Ķīnas kāpostu, ābolu un siera salāti Salāti 30
Cepta paprika ar ķiplokiem Siltie ēdieni 35
Vistas gaļas šašliks ar papriku Gaļas ēdieni 40
Biezpiena sacepums ar zemenēm Sacepums 54
Vasarīgā aukstā zupa ar redīsiem Zupas 37
Gaļas bumbiņas cepeškrāsnī Gaļas ēdieni 60
Biezpiena deserts ar zemenēm Saldais 77
Vista ar timiānu sēņu mērcē Gaļas ēdieni 40
Cepti kabači ar siera maliņu Siltie ēdieni 42
Brokastu sendvičs ar tunča salātiem Uzkodas 95
Vistas gaļas kotletes ar zaļumiem un sinepēm Gaļas ēdieni 68
Pīrāgs ar sieru un cherry tomātiem, itāļu gaumē Siltie ēdieni 84
KFC vistu kājiņas ar mērci Kūkas 114
Zivs ar dārzeņiem grieķu gaumē Siltie ēdieni 107
Vairāk »

© gatavovisi.lv | info@gatavovisi.lv | Par sīkdatnēm