Asā itāļu zupa ar desiņām Zupas 1660

 

Sastāvdaļas:

 Vistas buljons - 3 l,
 Kartupeļi - 5gab,
 Tomāti - 2gab,
 Mednieku desiņas - 4gab,
 Ķiploki - 2 daiv,
 Paprika - 1gab,
 Sīpols - 1gab,
 Burkāns - 1gab,
 Zaļumi,
 Garšvielas - pēc vēlmes.


Pagatavošana:

1. Sagriežam mednieku desiņas un apcepam tās uz pannas olīveļļā.

2. Pie desiņām pievienojam arī sasmalcinātus ķiplokus, sīki sagrieztu burkānu, asās garšvielas, sasmalcinātu sīpolu, sagrieztus tomātus, papriku. Cepam to visu 5-7 minūtes līdz desiņas ir apcepušās.

3. Uzsildām vistas buljonu un pievienojam sagrieztus kartupeļus, ceptus dārzeņus ar desiņām, sāli, garšvielas, zaļumus un pievienojam sarkanos un melnos maltos piparus.

4. Izvāram līdz ir gatavs uz lēnas uguns un vāram vēl 10 minūtes.





Komentāri



Saistītie raksti

Saceptas liellopu ribiņas ar kolu Gaļas ēdieni 41
Avokado salāti ar gurķiem un garnelēm Salāti 43
Vasarīgā kabaču zupa ar rīsiem Zupas 77
Pildītie tomāti ar garnelēm Uzkodas 220
Ķīnas kāpostu, ābolu un siera salāti Salāti 137
Cepta paprika ar ķiplokiem Siltie ēdieni 131
Vistas gaļas šašliks ar papriku Gaļas ēdieni 137
Biezpiena sacepums ar zemenēm Sacepums 175
Vasarīgā aukstā zupa ar redīsiem Zupas 129
Gaļas bumbiņas cepeškrāsnī Gaļas ēdieni 176
Biezpiena deserts ar zemenēm Saldais 182
Vista ar timiānu sēņu mērcē Gaļas ēdieni 114
Cepti kabači ar siera maliņu Siltie ēdieni 169
Brokastu sendvičs ar tunča salātiem Uzkodas 183
Vistas gaļas kotletes ar zaļumiem un sinepēm Gaļas ēdieni 209
Vairāk »

© gatavovisi.lv | info@gatavovisi.lv | Par sīkdatnēm