Asā itāļu zupa ar desiņām Zupas 1588

 

Sastāvdaļas:

 Vistas buljons - 3 l,
 Kartupeļi - 5gab,
 Tomāti - 2gab,
 Mednieku desiņas - 4gab,
 Ķiploki - 2 daiv,
 Paprika - 1gab,
 Sīpols - 1gab,
 Burkāns - 1gab,
 Zaļumi,
 Garšvielas - pēc vēlmes.


Pagatavošana:

1. Sagriežam mednieku desiņas un apcepam tās uz pannas olīveļļā.

2. Pie desiņām pievienojam arī sasmalcinātus ķiplokus, sīki sagrieztu burkānu, asās garšvielas, sasmalcinātu sīpolu, sagrieztus tomātus, papriku. Cepam to visu 5-7 minūtes līdz desiņas ir apcepušās.

3. Uzsildām vistas buljonu un pievienojam sagrieztus kartupeļus, ceptus dārzeņus ar desiņām, sāli, garšvielas, zaļumus un pievienojam sarkanos un melnos maltos piparus.

4. Izvāram līdz ir gatavs uz lēnas uguns un vāram vēl 10 minūtes.





Komentāri



Saistītie raksti

Pildītie tomāti ar garnelēm Uzkodas 16
Ķīnas kāpostu, ābolu un siera salāti Salāti 30
Cepta paprika ar ķiplokiem Siltie ēdieni 35
Vistas gaļas šašliks ar papriku Gaļas ēdieni 40
Biezpiena sacepums ar zemenēm Sacepums 54
Vasarīgā aukstā zupa ar redīsiem Zupas 37
Gaļas bumbiņas cepeškrāsnī Gaļas ēdieni 60
Biezpiena deserts ar zemenēm Saldais 77
Vista ar timiānu sēņu mērcē Gaļas ēdieni 40
Cepti kabači ar siera maliņu Siltie ēdieni 42
Brokastu sendvičs ar tunča salātiem Uzkodas 95
Vistas gaļas kotletes ar zaļumiem un sinepēm Gaļas ēdieni 68
Pīrāgs ar sieru un cherry tomātiem, itāļu gaumē Siltie ēdieni 84
KFC vistu kājiņas ar mērci Kūkas 114
Zivs ar dārzeņiem grieķu gaumē Siltie ēdieni 107
Vairāk »

© gatavovisi.lv | info@gatavovisi.lv | Par sīkdatnēm