Asā tomātu zupa ar vistas fileju Zupas 127

 

 

Sastāvdaļas:


Vistas fileja - 1gab,
Kartupeļi - 3gab,
Rīsi - 3 ēd.k,
Augu eļļa - 2 ēd.k,
Konservēti griezti tomāti - 400ml,
Sarkanie maltie pipari - pēc garšas,
Sāls - pēc garšas,
Sagriezti zaļumi - pēc garšas,
Ūdens vai buljons - pēc garšas,
Cukurs - 1 tēj.k,


Pagatavošana:


1. Kartupeļus nomizo, nomazgā un sagriež nelielos kubiciņos.


2. Fileju nomazgā, sagriež kubiciņos un apcep augu eļļā, katliņā ar biezu dibenu. Pievieno sāli, piparus, tomātus un sautē 3 minūtes. Pievieno cukuru.


3. Ielej vārošu ūdeni vai buljonu, pievieno rīsus un kartupeļus. Vāra līdz ir gatavs. Beigās pievieno sīki sakapātus zaļumus. Pēc vēlmes sakuļ zupu blenderī.





Komentāri



Saistītie raksti

Saceptas liellopu ribiņas ar kolu Gaļas ēdieni 41
Avokado salāti ar gurķiem un garnelēm Salāti 43
Vasarīgā kabaču zupa ar rīsiem Zupas 77
Pildītie tomāti ar garnelēm Uzkodas 220
Ķīnas kāpostu, ābolu un siera salāti Salāti 137
Cepta paprika ar ķiplokiem Siltie ēdieni 131
Vistas gaļas šašliks ar papriku Gaļas ēdieni 137
Biezpiena sacepums ar zemenēm Sacepums 175
Vasarīgā aukstā zupa ar redīsiem Zupas 129
Gaļas bumbiņas cepeškrāsnī Gaļas ēdieni 176
Biezpiena deserts ar zemenēm Saldais 182
Vista ar timiānu sēņu mērcē Gaļas ēdieni 114
Cepti kabači ar siera maliņu Siltie ēdieni 169
Brokastu sendvičs ar tunča salātiem Uzkodas 183
Vistas gaļas kotletes ar zaļumiem un sinepēm Gaļas ēdieni 209
Vairāk »

© gatavovisi.lv | info@gatavovisi.lv | Par sīkdatnēm