Augļu kokteilis Dzērieni 1013

 

 

 

 

 

Četrām porcijām izmantoju - viss aptveni

330 g kivi;

400 g konservētus persikus;

250 g avenes,

cukuru pēc vēlēšanās


Nomizo un rūpīgi sablenderē kivi, ja vēlās tad kivi var pievienot kādu karoti cukura. Lej glāzēs. Pēc tam ļoti rūpīgi sablederē persikus, var pieliet nedaudz sīrupu. Uzmanīgi ieslīpi salej nākamo kārtu glāzēs. Tad sablenderē avenes (pievieno sīrupu no persiku bundžas) līdz šķidrākai ar salmiņu dzeramai konsistencei. Salej glāzēs. Labu apetīti!

 





Komentāri



Saistītie raksti

Saceptas liellopu ribiņas ar kolu Gaļas ēdieni 45
Avokado salāti ar gurķiem un garnelēm Salāti 50
Vasarīgā kabaču zupa ar rīsiem Zupas 84
Pildītie tomāti ar garnelēm Uzkodas 225
Ķīnas kāpostu, ābolu un siera salāti Salāti 143
Cepta paprika ar ķiplokiem Siltie ēdieni 136
Vistas gaļas šašliks ar papriku Gaļas ēdieni 142
Biezpiena sacepums ar zemenēm Sacepums 179
Vasarīgā aukstā zupa ar redīsiem Zupas 133
Gaļas bumbiņas cepeškrāsnī Gaļas ēdieni 184
Biezpiena deserts ar zemenēm Saldais 186
Vista ar timiānu sēņu mērcē Gaļas ēdieni 118
Cepti kabači ar siera maliņu Siltie ēdieni 176
Brokastu sendvičs ar tunča salātiem Uzkodas 186
Vistas gaļas kotletes ar zaļumiem un sinepēm Gaļas ēdieni 217
Vairāk »

© gatavovisi.lv | info@gatavovisi.lv | Par sīkdatnēm