Biezpiena deserts ar zemenēm Saldais 183

 

 

Sastāvdaļas:


Biezpiens - 200g,
Olu baltums - 1gab,
Cukurs - 1 ēd.k,
Vaniļas cukurs - šķipsniņa,
Zemenes - 200g,
Ābolu vai vīnogu sula - 100ml,
Želatīns - 5g,
Piparmētra - dekoram.


Pagatavošana:


Blenderī sakuļ biezpienu, olu baltumu, cukuru, vaniļas cukuru un dažas zemenes.


Līdz pusei piepilda cepšanai izturīgus trauciņus ar biezpiena masu. Cep 12-15 minūšu garumā 180 grādu karstā cepeškrāsnī. Ļauj atdzist.


Želatīnu aplej ar sulu un atstāj uz 20 minūtēm. Pēc tam vieglītēm uzsilda, lai želatīns izkūst. Nevārīt.


Zemenes sagriež, izliek uz biezpiena un aplej ar želeju. Liek ledusskapī sastingt. Pirms pasniegšanas izdekorē ar piparmētras lapiņām.





Komentāri



Saistītie raksti

Saceptas liellopu ribiņas ar kolu Gaļas ēdieni 43
Avokado salāti ar gurķiem un garnelēm Salāti 45
Vasarīgā kabaču zupa ar rīsiem Zupas 80
Pildītie tomāti ar garnelēm Uzkodas 223
Ķīnas kāpostu, ābolu un siera salāti Salāti 139
Cepta paprika ar ķiplokiem Siltie ēdieni 133
Vistas gaļas šašliks ar papriku Gaļas ēdieni 140
Biezpiena sacepums ar zemenēm Sacepums 177
Vasarīgā aukstā zupa ar redīsiem Zupas 131
Gaļas bumbiņas cepeškrāsnī Gaļas ēdieni 180
Vista ar timiānu sēņu mērcē Gaļas ēdieni 116
Cepti kabači ar siera maliņu Siltie ēdieni 172
Brokastu sendvičs ar tunča salātiem Uzkodas 184
Vistas gaļas kotletes ar zaļumiem un sinepēm Gaļas ēdieni 212
Pīrāgs ar sieru un cherry tomātiem, itāļu gaumē Siltie ēdieni 199
Vairāk »

© gatavovisi.lv | info@gatavovisi.lv | Par sīkdatnēm