Biezpiena sacepums ar āboliem vācu gaumē Sacepums 401

 

 

Sastāvdaļas:


Sviests - 100g,
Cukurs - 150g, + 2 ēd.k,
Olas - 4gab,
Bez tauku biezpiens - 600g,
Mannā putraimi - 4 ēd.k,
Skābi āboli - 750g,


Pagatavošana:


Mīkstu sviestu saberž ar 150g cukura, pievieno olu dzeltenumus, samaisa.


Pievieno biezpienu, kārtīgi samīca ar dakšu.


Sakuļ olu baltumus putās, uzmanīgi pievieno biezpiena masai.


Ābolus nomizo un izgriež sēklas. Sagriež katru ābolu 8 daļās, ieliek cepešpannā, kas ir apsmērēta ar eļļu un uzber 2 ēd.k, cukura, pa virsu izliek biezpiena masu.


Cep 200 grādu karstā cepeškrāsnī, 50 minūtes. Pirms pasniegšanas atdzesē.





Komentāri



Saistītie raksti

Saceptas liellopu ribiņas ar kolu Gaļas ēdieni 41
Avokado salāti ar gurķiem un garnelēm Salāti 43
Vasarīgā kabaču zupa ar rīsiem Zupas 77
Pildītie tomāti ar garnelēm Uzkodas 220
Ķīnas kāpostu, ābolu un siera salāti Salāti 137
Cepta paprika ar ķiplokiem Siltie ēdieni 131
Vistas gaļas šašliks ar papriku Gaļas ēdieni 137
Biezpiena sacepums ar zemenēm Sacepums 175
Vasarīgā aukstā zupa ar redīsiem Zupas 129
Gaļas bumbiņas cepeškrāsnī Gaļas ēdieni 176
Biezpiena deserts ar zemenēm Saldais 182
Vista ar timiānu sēņu mērcē Gaļas ēdieni 114
Cepti kabači ar siera maliņu Siltie ēdieni 169
Brokastu sendvičs ar tunča salātiem Uzkodas 183
Vistas gaļas kotletes ar zaļumiem un sinepēm Gaļas ēdieni 209
Vairāk »

© gatavovisi.lv | info@gatavovisi.lv | Par sīkdatnēm