Biezpiena sacepums ar āboliem vācu gaumē Sacepums 336

 

 

Sastāvdaļas:


Sviests - 100g,
Cukurs - 150g, + 2 ēd.k,
Olas - 4gab,
Bez tauku biezpiens - 600g,
Mannā putraimi - 4 ēd.k,
Skābi āboli - 750g,


Pagatavošana:


Mīkstu sviestu saberž ar 150g cukura, pievieno olu dzeltenumus, samaisa.


Pievieno biezpienu, kārtīgi samīca ar dakšu.


Sakuļ olu baltumus putās, uzmanīgi pievieno biezpiena masai.


Ābolus nomizo un izgriež sēklas. Sagriež katru ābolu 8 daļās, ieliek cepešpannā, kas ir apsmērēta ar eļļu un uzber 2 ēd.k, cukura, pa virsu izliek biezpiena masu.


Cep 200 grādu karstā cepeškrāsnī, 50 minūtes. Pirms pasniegšanas atdzesē.





Komentāri



Saistītie raksti

Pildītie tomāti ar garnelēm Uzkodas 16
Ķīnas kāpostu, ābolu un siera salāti Salāti 30
Cepta paprika ar ķiplokiem Siltie ēdieni 35
Vistas gaļas šašliks ar papriku Gaļas ēdieni 40
Biezpiena sacepums ar zemenēm Sacepums 54
Vasarīgā aukstā zupa ar redīsiem Zupas 37
Gaļas bumbiņas cepeškrāsnī Gaļas ēdieni 60
Biezpiena deserts ar zemenēm Saldais 77
Vista ar timiānu sēņu mērcē Gaļas ēdieni 40
Cepti kabači ar siera maliņu Siltie ēdieni 42
Brokastu sendvičs ar tunča salātiem Uzkodas 95
Vistas gaļas kotletes ar zaļumiem un sinepēm Gaļas ēdieni 68
Pīrāgs ar sieru un cherry tomātiem, itāļu gaumē Siltie ēdieni 84
KFC vistu kājiņas ar mērci Kūkas 114
Zivs ar dārzeņiem grieķu gaumē Siltie ēdieni 107
Vairāk »

© gatavovisi.lv | info@gatavovisi.lv | Par sīkdatnēm