Biezpiena sacepums ar avenēm Sacepums 367

 

 

Sastāvdaļas: 

 

Biezpiens - 350g,
Olas - 2gab,
Cukurs - 4 ēd.k,
Krējums - 4 ēd.k,
Vaniļas cukurs - 1 tēj.k,
Mannā putraimi - 2 ēd.k, + 1 ēd.k,
Sviests - cepešpannas apsmērēšanai,
Avenes - 100g,
Pūdercukurs - dekorēšanai.


Pagatavošana:


1. Biezpienu sakuļ kopā ar cukuru un olām. Pievieno vaniļas cukuru un krējumu. Beigās ieber 2 ēd.k mannā putraimus. Samaisa, uzliek vāku un atstāj uz stundu, lai mannā piebriest.


2. Cepešpannu apsmērē ar sviestu un uzber 1 ēd.k mannā putraimus. Pusi no biezpiena masas izliek dibenā. Pa virsu izliek nomazgātas avenes. Tad atkal uzliek biezpiena masu, izlīdzina.


3. Gatavo 45-60 min 150 grādu temperatūrā, lai sacepums nobrūninās. Atdzisušo sacepumu ieliek šķīvī un uzber pūdercukuru.





Komentāri



Saistītie raksti

Saceptas liellopu ribiņas ar kolu Gaļas ēdieni 43
Avokado salāti ar gurķiem un garnelēm Salāti 45
Vasarīgā kabaču zupa ar rīsiem Zupas 80
Pildītie tomāti ar garnelēm Uzkodas 223
Ķīnas kāpostu, ābolu un siera salāti Salāti 139
Cepta paprika ar ķiplokiem Siltie ēdieni 133
Vistas gaļas šašliks ar papriku Gaļas ēdieni 140
Biezpiena sacepums ar zemenēm Sacepums 177
Vasarīgā aukstā zupa ar redīsiem Zupas 132
Gaļas bumbiņas cepeškrāsnī Gaļas ēdieni 180
Biezpiena deserts ar zemenēm Saldais 184
Vista ar timiānu sēņu mērcē Gaļas ēdieni 116
Cepti kabači ar siera maliņu Siltie ēdieni 172
Brokastu sendvičs ar tunča salātiem Uzkodas 184
Vistas gaļas kotletes ar zaļumiem un sinepēm Gaļas ēdieni 212
Vairāk »

© gatavovisi.lv | info@gatavovisi.lv | Par sīkdatnēm