Biezpiena sacepums ar avenēm Sacepums 300

 

 

Sastāvdaļas: 

 

Biezpiens - 350g,
Olas - 2gab,
Cukurs - 4 ēd.k,
Krējums - 4 ēd.k,
Vaniļas cukurs - 1 tēj.k,
Mannā putraimi - 2 ēd.k, + 1 ēd.k,
Sviests - cepešpannas apsmērēšanai,
Avenes - 100g,
Pūdercukurs - dekorēšanai.


Pagatavošana:


1. Biezpienu sakuļ kopā ar cukuru un olām. Pievieno vaniļas cukuru un krējumu. Beigās ieber 2 ēd.k mannā putraimus. Samaisa, uzliek vāku un atstāj uz stundu, lai mannā piebriest.


2. Cepešpannu apsmērē ar sviestu un uzber 1 ēd.k mannā putraimus. Pusi no biezpiena masas izliek dibenā. Pa virsu izliek nomazgātas avenes. Tad atkal uzliek biezpiena masu, izlīdzina.


3. Gatavo 45-60 min 150 grādu temperatūrā, lai sacepums nobrūninās. Atdzisušo sacepumu ieliek šķīvī un uzber pūdercukuru.





Komentāri



Saistītie raksti

Brokastu sendvičs ar tunča salātiem Uzkodas 58
Vistas gaļas kotletes ar zaļumiem un sinepēm Gaļas ēdieni 51
Pīrāgs ar sieru un cherry tomātiem, itāļu gaumē Siltie ēdieni 68
KFC vistu kājiņas ar mērci Kūkas 94
Zivs ar dārzeņiem grieķu gaumē Siltie ēdieni 91
Siera zupa ar šampinjoniem Zupas 99
Aukstā gurķu zupa ar vītinātiem tomātiem un mocarellu Zupas 90
Lasis ar citronu un pākšu pupiņām Siltie ēdieni 93
Plovs uz ugunskura uzbekistāņu gaumē Siltie ēdieni 96
Pīrāgs ar zemenēm multikatlā Kūkas 98
Vasarīgie vistu salāti ar apelsīniem Salāti 84
Atspirdzinošā vasaras zemeņu limonāde Dzērieni 65
Pildītie kartupeļi ar sēnēm un sieru Siltie ēdieni 60
Kāpostu salāti ar redīsiem un burkāniem Salāti 117
Biezpiena deserts ar banāniem Saldais 146
Vairāk »

© gatavovisi.lv | info@gatavovisi.lv | Par sīkdatnēm