Biezpiena sacepums ar zemenēm Sacepums 176

 

 

Sastāvdaļas:


Biezpiens - 500g,
Cukurs - 6 ēd.k,
Mannā putraimi - 1/4 glāze,
Krējums vai dabīgais jogurts - 200g,
Olas - 2gab,
Smalkas zemenes - 300g,
Sviests un rīvmaize,
Pūdercukurs - dekoram.


Pagatavošana:


Saberž cukuru ar olām un biezpienu.


Pievieno krējumu un kārtīgi samaisa. Ieber mannā un samaisa tā, lai nav kunkuļu.


Pievieno masai ogas un uzmanīgi samaisa, cenšoties tās nesaspiest.


Cepešpannu apsmērē ar sviestu un apber ar rīvmaizi.


Cepešpannā ielej biezpiena masu. Cep cepeškrāsnī 40-50 minūtes.


Pirms pasniegšanas sacepumu atdzesē un uzber pūdercukuru.





Komentāri



Saistītie raksti

Saceptas liellopu ribiņas ar kolu Gaļas ēdieni 43
Avokado salāti ar gurķiem un garnelēm Salāti 44
Vasarīgā kabaču zupa ar rīsiem Zupas 79
Pildītie tomāti ar garnelēm Uzkodas 222
Ķīnas kāpostu, ābolu un siera salāti Salāti 138
Cepta paprika ar ķiplokiem Siltie ēdieni 132
Vistas gaļas šašliks ar papriku Gaļas ēdieni 139
Vasarīgā aukstā zupa ar redīsiem Zupas 131
Gaļas bumbiņas cepeškrāsnī Gaļas ēdieni 180
Biezpiena deserts ar zemenēm Saldais 183
Vista ar timiānu sēņu mērcē Gaļas ēdieni 115
Cepti kabači ar siera maliņu Siltie ēdieni 171
Brokastu sendvičs ar tunča salātiem Uzkodas 184
Vistas gaļas kotletes ar zaļumiem un sinepēm Gaļas ēdieni 212
Pīrāgs ar sieru un cherry tomātiem, itāļu gaumē Siltie ēdieni 199
Vairāk »

© gatavovisi.lv | info@gatavovisi.lv | Par sīkdatnēm