Biezpiena sacepums Sacepums 1794

 

 

 

Sastāvdaļas:

 

600 g vājpiena biezpiens;

100 g skābs krējums;

3 olas;

70 g cukurs;

20 g vaniļas cukurs;

1 tējkarote cepamais pulveris;

70 g manna;

100 g žāvēti augļi (aprikozes);

nedaudz sviests


Samaisa ar mikseri visas sacepuma sastāvdaļas, beigās pievieno izmērcētas un sasmalcinātas aprikozes. Biezpienu var sablenderēt vai samalt. Un labi, ja ir laiks un var nolikt mīklu vismaz uz pusstundu pastāvēt un tad cept.


Cepamo trauku ieziež ar sviestu, ielej tur sagatavoto maisījumu un augšpusīti izlīdzina. Cep sacepumu 180 grādos 40 minūtes.


Man - ideāli gan brokastīs, gan vakariņās, gan pusdienās, jo ļoti garšo biezpiens. Cukuru var likt mazāk, jo salds ir no aprikozēm.

 





Komentāri



Saistītie raksti

Brokastu sendvičs ar tunča salātiem Uzkodas 58
Vistas gaļas kotletes ar zaļumiem un sinepēm Gaļas ēdieni 51
Pīrāgs ar sieru un cherry tomātiem, itāļu gaumē Siltie ēdieni 68
KFC vistu kājiņas ar mērci Kūkas 94
Zivs ar dārzeņiem grieķu gaumē Siltie ēdieni 91
Siera zupa ar šampinjoniem Zupas 99
Aukstā gurķu zupa ar vītinātiem tomātiem un mocarellu Zupas 90
Lasis ar citronu un pākšu pupiņām Siltie ēdieni 93
Plovs uz ugunskura uzbekistāņu gaumē Siltie ēdieni 96
Pīrāgs ar zemenēm multikatlā Kūkas 98
Vasarīgie vistu salāti ar apelsīniem Salāti 84
Atspirdzinošā vasaras zemeņu limonāde Dzērieni 65
Pildītie kartupeļi ar sēnēm un sieru Siltie ēdieni 60
Kāpostu salāti ar redīsiem un burkāniem Salāti 117
Biezpiena deserts ar banāniem Saldais 146
Vairāk »

© gatavovisi.lv | info@gatavovisi.lv | Par sīkdatnēm