Biezpiena sacepums Sacepums 1867

 

 

 

Sastāvdaļas:

 

600 g vājpiena biezpiens;

100 g skābs krējums;

3 olas;

70 g cukurs;

20 g vaniļas cukurs;

1 tējkarote cepamais pulveris;

70 g manna;

100 g žāvēti augļi (aprikozes);

nedaudz sviests


Samaisa ar mikseri visas sacepuma sastāvdaļas, beigās pievieno izmērcētas un sasmalcinātas aprikozes. Biezpienu var sablenderēt vai samalt. Un labi, ja ir laiks un var nolikt mīklu vismaz uz pusstundu pastāvēt un tad cept.


Cepamo trauku ieziež ar sviestu, ielej tur sagatavoto maisījumu un augšpusīti izlīdzina. Cep sacepumu 180 grādos 40 minūtes.


Man - ideāli gan brokastīs, gan vakariņās, gan pusdienās, jo ļoti garšo biezpiens. Cukuru var likt mazāk, jo salds ir no aprikozēm.

 





Komentāri



Saistītie raksti

Saceptas liellopu ribiņas ar kolu Gaļas ēdieni 45
Avokado salāti ar gurķiem un garnelēm Salāti 50
Vasarīgā kabaču zupa ar rīsiem Zupas 84
Pildītie tomāti ar garnelēm Uzkodas 225
Ķīnas kāpostu, ābolu un siera salāti Salāti 143
Cepta paprika ar ķiplokiem Siltie ēdieni 136
Vistas gaļas šašliks ar papriku Gaļas ēdieni 142
Biezpiena sacepums ar zemenēm Sacepums 179
Vasarīgā aukstā zupa ar redīsiem Zupas 133
Gaļas bumbiņas cepeškrāsnī Gaļas ēdieni 184
Biezpiena deserts ar zemenēm Saldais 186
Vista ar timiānu sēņu mērcē Gaļas ēdieni 118
Cepti kabači ar siera maliņu Siltie ēdieni 176
Brokastu sendvičs ar tunča salātiem Uzkodas 186
Vistas gaļas kotletes ar zaļumiem un sinepēm Gaļas ēdieni 217
Vairāk »

© gatavovisi.lv | info@gatavovisi.lv | Par sīkdatnēm