Biskvītkūka ar rabarberiem un cepumiem Kūkas 1122

 

5 olas
5 ēdamkarotes miltu
8 ēdamkarotes cukura
rabarberi
200 g cepumu
vaniļas cukurs

 

Pagatavošana:

 

Bļodā sakuļ olas baltumus ar 5 karotēm cukura. Dzeltenumus sakuļ ar vaniļas cukuru, pieliek 5 ēdamkarotes miltu un 3 ēdamkarotes ūdens. Mīklā iecilā olu baltumus.

Cepamformā ar noņemamu malu sadrupina cepumus, pārliek ar sagrieztiem rabarberiem. Ja gribat saldu kūku un rabarberus liekat pavairāk - uz rabarberiem uzkaisiet 3 ēdamkarotes cukura. Virs rabarberiem liek sagatavoto mīklu, cep 180 grādos 20 - 25 minūtes. Gatavību pārbauda ar kociņu. Garšīgi ar saldējumu.





Komentāri



Saistītie raksti

Pildītie tomāti ar garnelēm Uzkodas 16
Ķīnas kāpostu, ābolu un siera salāti Salāti 30
Cepta paprika ar ķiplokiem Siltie ēdieni 35
Vistas gaļas šašliks ar papriku Gaļas ēdieni 40
Biezpiena sacepums ar zemenēm Sacepums 54
Vasarīgā aukstā zupa ar redīsiem Zupas 37
Gaļas bumbiņas cepeškrāsnī Gaļas ēdieni 60
Biezpiena deserts ar zemenēm Saldais 77
Vista ar timiānu sēņu mērcē Gaļas ēdieni 40
Cepti kabači ar siera maliņu Siltie ēdieni 42
Brokastu sendvičs ar tunča salātiem Uzkodas 95
Vistas gaļas kotletes ar zaļumiem un sinepēm Gaļas ēdieni 68
Pīrāgs ar sieru un cherry tomātiem, itāļu gaumē Siltie ēdieni 84
KFC vistu kājiņas ar mērci Kūkas 114
Zivs ar dārzeņiem grieķu gaumē Siltie ēdieni 107
Vairāk »

© gatavovisi.lv | info@gatavovisi.lv | Par sīkdatnēm