Borščs ar pupiņām Zupas 269

 

 

Sastāvdaļas:


Augu eļļa - cepšanai,
Biete - 1gab,
Sīpoli - 2gab,
Burkāni - 2gab,
Kartupeļi - 4gab,
Kāposti - 200g,
Konservēti tomāti savā sulā - 200g,
Ķiploki - 2 daiviņas,
Konservētas baltās pupiņas - 1 burciņa,
Pētersīļi - pēc garšas,
Tomātu pasta - 1 ēd.k,
Ūdens vai buljons - 4 glāzes,
Sāls - pēc garšas.


Pagatavošana:


Katliņā ar augu eļļu apcep kubiciņos sagrieztu bieti, pēc tam sagrieztus sīpolus un burkānus. Pievieno ēdamkaroti tomātu pastas.
Ielej katliņā karstu ūdeni vai buljonu un vāra 15 minūtes.


Kartupeļus sagriež kubiciņos un pievieno zupai. Kad zupa sāk vārīties, pievieno sakapātus kāpostus. Vāra, līdz nogatavojas dārzeņi.


Pāris minūtes pirms zupas pagatavošanas pievieno sagrieztus konservētus tomātus bez ādiņas, ķiplokus, pupiņas, zaļumus un sāli.





Komentāri



Saistītie raksti

Saceptas liellopu ribiņas ar kolu Gaļas ēdieni 45
Avokado salāti ar gurķiem un garnelēm Salāti 50
Vasarīgā kabaču zupa ar rīsiem Zupas 84
Pildītie tomāti ar garnelēm Uzkodas 225
Ķīnas kāpostu, ābolu un siera salāti Salāti 143
Cepta paprika ar ķiplokiem Siltie ēdieni 136
Vistas gaļas šašliks ar papriku Gaļas ēdieni 142
Biezpiena sacepums ar zemenēm Sacepums 179
Vasarīgā aukstā zupa ar redīsiem Zupas 133
Gaļas bumbiņas cepeškrāsnī Gaļas ēdieni 184
Biezpiena deserts ar zemenēm Saldais 186
Vista ar timiānu sēņu mērcē Gaļas ēdieni 118
Cepti kabači ar siera maliņu Siltie ēdieni 176
Brokastu sendvičs ar tunča salātiem Uzkodas 186
Vistas gaļas kotletes ar zaļumiem un sinepēm Gaļas ēdieni 217
Vairāk »

© gatavovisi.lv | info@gatavovisi.lv | Par sīkdatnēm