Borščs ar pupiņām Zupas 210

 

 

Sastāvdaļas:


Augu eļļa - cepšanai,
Biete - 1gab,
Sīpoli - 2gab,
Burkāni - 2gab,
Kartupeļi - 4gab,
Kāposti - 200g,
Konservēti tomāti savā sulā - 200g,
Ķiploki - 2 daiviņas,
Konservētas baltās pupiņas - 1 burciņa,
Pētersīļi - pēc garšas,
Tomātu pasta - 1 ēd.k,
Ūdens vai buljons - 4 glāzes,
Sāls - pēc garšas.


Pagatavošana:


Katliņā ar augu eļļu apcep kubiciņos sagrieztu bieti, pēc tam sagrieztus sīpolus un burkānus. Pievieno ēdamkaroti tomātu pastas.
Ielej katliņā karstu ūdeni vai buljonu un vāra 15 minūtes.


Kartupeļus sagriež kubiciņos un pievieno zupai. Kad zupa sāk vārīties, pievieno sakapātus kāpostus. Vāra, līdz nogatavojas dārzeņi.


Pāris minūtes pirms zupas pagatavošanas pievieno sagrieztus konservētus tomātus bez ādiņas, ķiplokus, pupiņas, zaļumus un sāli.





Komentāri



Saistītie raksti

Brokastu sendvičs ar tunča salātiem Uzkodas 58
Vistas gaļas kotletes ar zaļumiem un sinepēm Gaļas ēdieni 51
Pīrāgs ar sieru un cherry tomātiem, itāļu gaumē Siltie ēdieni 68
KFC vistu kājiņas ar mērci Kūkas 94
Zivs ar dārzeņiem grieķu gaumē Siltie ēdieni 91
Siera zupa ar šampinjoniem Zupas 99
Aukstā gurķu zupa ar vītinātiem tomātiem un mocarellu Zupas 90
Lasis ar citronu un pākšu pupiņām Siltie ēdieni 93
Plovs uz ugunskura uzbekistāņu gaumē Siltie ēdieni 96
Pīrāgs ar zemenēm multikatlā Kūkas 98
Vasarīgie vistu salāti ar apelsīniem Salāti 84
Atspirdzinošā vasaras zemeņu limonāde Dzērieni 65
Pildītie kartupeļi ar sēnēm un sieru Siltie ēdieni 60
Kāpostu salāti ar redīsiem un burkāniem Salāti 117
Biezpiena deserts ar banāniem Saldais 146
Vairāk »

© gatavovisi.lv | info@gatavovisi.lv | Par sīkdatnēm