Briseles kāpostu zupa Zupas 258

 

 

Sastāvdaļas:


Briseles kāposti - 300g,
Vistas buljons - 2l,
Burkāns - 1gab,
Sīpols - 1gab,
Augu eļļa - 2 ēd.k,
Kartupeļi - 3gab,
Paprika - 1gab,
Tomātu pasta - 1 ēd.k,
Zaļumi - pēc garšas,
Sāls - pēc garšas.


Pagatavošana:


Briseles kāpostu nomazgā. Izveido krustgriezumu. Lielus kāpostus sagriež uz pusēm.


Ieliek kāpostus vārošā vistas buljonā un vāra 10 minūtes.


Nomizotu sīpolu un burkānu smalki sagriež, kartupeļus sagriež kubiciņos un papriku arī. Zaļumus smalki sakapā.


Sīpolus un burkānus apcep augu eļļā, pievieno zupai kopā ar kartupeļiem. Vāra 5 minūtes, pēc tam pievieno papriku.


Vāra vēl 5 minūtes, pieveno tomātu pastu un zaļumus.


Pievieno sāli un izvāra zupu.

 





Komentāri



Saistītie raksti

Saceptas liellopu ribiņas ar kolu Gaļas ēdieni 43
Avokado salāti ar gurķiem un garnelēm Salāti 45
Vasarīgā kabaču zupa ar rīsiem Zupas 80
Pildītie tomāti ar garnelēm Uzkodas 223
Ķīnas kāpostu, ābolu un siera salāti Salāti 139
Cepta paprika ar ķiplokiem Siltie ēdieni 133
Vistas gaļas šašliks ar papriku Gaļas ēdieni 140
Biezpiena sacepums ar zemenēm Sacepums 177
Vasarīgā aukstā zupa ar redīsiem Zupas 132
Gaļas bumbiņas cepeškrāsnī Gaļas ēdieni 180
Biezpiena deserts ar zemenēm Saldais 184
Vista ar timiānu sēņu mērcē Gaļas ēdieni 116
Cepti kabači ar siera maliņu Siltie ēdieni 172
Brokastu sendvičs ar tunča salātiem Uzkodas 184
Vistas gaļas kotletes ar zaļumiem un sinepēm Gaļas ēdieni 212
Vairāk »

© gatavovisi.lv | info@gatavovisi.lv | Par sīkdatnēm