Briseles kāpostu zupa Zupas 204

 

 

Sastāvdaļas:


Briseles kāposti - 300g,
Vistas buljons - 2l,
Burkāns - 1gab,
Sīpols - 1gab,
Augu eļļa - 2 ēd.k,
Kartupeļi - 3gab,
Paprika - 1gab,
Tomātu pasta - 1 ēd.k,
Zaļumi - pēc garšas,
Sāls - pēc garšas.


Pagatavošana:


Briseles kāpostu nomazgā. Izveido krustgriezumu. Lielus kāpostus sagriež uz pusēm.


Ieliek kāpostus vārošā vistas buljonā un vāra 10 minūtes.


Nomizotu sīpolu un burkānu smalki sagriež, kartupeļus sagriež kubiciņos un papriku arī. Zaļumus smalki sakapā.


Sīpolus un burkānus apcep augu eļļā, pievieno zupai kopā ar kartupeļiem. Vāra 5 minūtes, pēc tam pievieno papriku.


Vāra vēl 5 minūtes, pieveno tomātu pastu un zaļumus.


Pievieno sāli un izvāra zupu.

 





Komentāri



Saistītie raksti

Brokastu sendvičs ar tunča salātiem Uzkodas 58
Vistas gaļas kotletes ar zaļumiem un sinepēm Gaļas ēdieni 51
Pīrāgs ar sieru un cherry tomātiem, itāļu gaumē Siltie ēdieni 68
KFC vistu kājiņas ar mērci Kūkas 94
Zivs ar dārzeņiem grieķu gaumē Siltie ēdieni 91
Siera zupa ar šampinjoniem Zupas 99
Aukstā gurķu zupa ar vītinātiem tomātiem un mocarellu Zupas 90
Lasis ar citronu un pākšu pupiņām Siltie ēdieni 93
Plovs uz ugunskura uzbekistāņu gaumē Siltie ēdieni 96
Pīrāgs ar zemenēm multikatlā Kūkas 98
Vasarīgie vistu salāti ar apelsīniem Salāti 84
Atspirdzinošā vasaras zemeņu limonāde Dzērieni 65
Pildītie kartupeļi ar sēnēm un sieru Siltie ēdieni 60
Kāpostu salāti ar redīsiem un burkāniem Salāti 117
Biezpiena deserts ar banāniem Saldais 146
Vairāk »

© gatavovisi.lv | info@gatavovisi.lv | Par sīkdatnēm