Burkānu zirnīšu sautējums Siltie ēdieni 1726

 

 

Sastāvdaļas:

 

 

3- 4 burkāni ( apm. 600 g);

400 g konservēti zirnīši;

1 ēdamkarote (10 g) milti;

100 ml 10% saldais krējums;

garšvielas - 1 dārzeņu buljona kubiņš ;

rozmarīns;

baziliks;

ingvers;

sāls


Burkānus nomizo, sagriež gabaliņos un liek sautēties mazā ūdens daudzumā, tā, lai tikai pārklāj burkānus. Pievieno 1 buljona kubiņu un pārējas garšvielas (garšvielas var likt pēc savas garšas un vēlmēm), var piebērt arī pustējkaroti cukura.

 

Pielej katlā šķidrumu no zirnīšiem. Sautē līdz burkāni mīksti. Tad pievieno zirnīšus un sautē vēl apmēram vienu minūti. Pavisam nelielā ūdens daudzumā iemaisa miltus un saldo krējumu, samaisa līdz izveidojas viendabīgai masai bez kunkuļiem.

 

Pievieno klāt sautējumam. Maisot vāra vēl kādu brīdi, kamēr sabiezē mērcīte.


Garšīgi! Ēd kopā ar rīsiem, kartupeļiem, gaļu vai zivi.
100 g sautējuma 49 kCal.





Komentāri



Saistītie raksti

Vistas gaļas šašliks ar papriku Gaļas ēdieni 18
Biezpiena sacepums ar zemenēm Sacepums 21
Vasarīgā aukstā zupa ar redīsiem Zupas 13
Gaļas bumbiņas cepeškrāsnī Gaļas ēdieni 49
Biezpiena deserts ar zemenēm Saldais 61
Vista ar timiānu sēņu mērcē Gaļas ēdieni 30
Cepti kabači ar siera maliņu Siltie ēdieni 31
Brokastu sendvičs ar tunča salātiem Uzkodas 89
Vistas gaļas kotletes ar zaļumiem un sinepēm Gaļas ēdieni 61
Pīrāgs ar sieru un cherry tomātiem, itāļu gaumē Siltie ēdieni 76
KFC vistu kājiņas ar mērci Kūkas 108
Zivs ar dārzeņiem grieķu gaumē Siltie ēdieni 100
Siera zupa ar šampinjoniem Zupas 108
Aukstā gurķu zupa ar vītinātiem tomātiem un mocarellu Zupas 102
Lasis ar citronu un pākšu pupiņām Siltie ēdieni 104
Vairāk »

© gatavovisi.lv | info@gatavovisi.lv | Par sīkdatnēm