Cepti kabači ar siera maliņu Siltie ēdieni 171

 

 

Sastāvdaļas:


Nelieli kabači - 2gab,
Milti - 2 ēd.k,
Parmezāns - 20g,
Sāls, pipari - pēc garšas,
Biezpiens ar zaļumiem - pasniegšanai.


Pagatavošana:


Kabačus nomazgā un sagriež 5 mm platuma aplīšos.


Miltus ieber platā traukā, apvāļā katru kabaču gabaliņu miltos.


Cep kabačus uz pannas līdz zeltainai nokrāsai. Pievieno sāli un piparus. Apgriezt uz otru pusi un katru gabaliņu apbert ar nelielu daudzumu sarīvēta siera.


Gatavos kabačus ieliek traukā un pasniedz kopā ar biezpienu, vai ķiploku mērci.





Komentāri



Saistītie raksti

Saceptas liellopu ribiņas ar kolu Gaļas ēdieni 43
Avokado salāti ar gurķiem un garnelēm Salāti 44
Vasarīgā kabaču zupa ar rīsiem Zupas 80
Pildītie tomāti ar garnelēm Uzkodas 223
Ķīnas kāpostu, ābolu un siera salāti Salāti 139
Cepta paprika ar ķiplokiem Siltie ēdieni 132
Vistas gaļas šašliks ar papriku Gaļas ēdieni 139
Biezpiena sacepums ar zemenēm Sacepums 177
Vasarīgā aukstā zupa ar redīsiem Zupas 131
Gaļas bumbiņas cepeškrāsnī Gaļas ēdieni 180
Biezpiena deserts ar zemenēm Saldais 183
Vista ar timiānu sēņu mērcē Gaļas ēdieni 115
Brokastu sendvičs ar tunča salātiem Uzkodas 184
Vistas gaļas kotletes ar zaļumiem un sinepēm Gaļas ēdieni 212
Pīrāgs ar sieru un cherry tomātiem, itāļu gaumē Siltie ēdieni 199
Vairāk »

© gatavovisi.lv | info@gatavovisi.lv | Par sīkdatnēm