Četru sieru mērce Mērces 344

 

 

Sastāvdaļas:


*Sviests - 2 ēd.k,
*Milti - 2 ēd.k,
*Piens - 125 ml,
*Rīvēts čedaras siers - 80 g,
*Sarīvēts parmezāns - 40 g,
*Kausētais siers - 60 g,
*Sadrupināts zilais siers - 80 g,
*Sāls, melnie maltie pipari


Pagatavošana:


1. Izkausē sviestu. Pievieno miltus un cep 30 sekunžu garumā.


2. Noņem no uguns un apmaisīšanas laikā, pielej pienu. Liek uz uguns un vāra līdz sabiezēšanai.


3. Pievieno sieru un gatavo ap 3 minūtēm, kamēr siers izkūst, pievieno sāli un piparus.

 





Komentāri



Saistītie raksti

Saceptas liellopu ribiņas ar kolu Gaļas ēdieni 41
Avokado salāti ar gurķiem un garnelēm Salāti 43
Vasarīgā kabaču zupa ar rīsiem Zupas 77
Pildītie tomāti ar garnelēm Uzkodas 220
Ķīnas kāpostu, ābolu un siera salāti Salāti 137
Cepta paprika ar ķiplokiem Siltie ēdieni 131
Vistas gaļas šašliks ar papriku Gaļas ēdieni 137
Biezpiena sacepums ar zemenēm Sacepums 175
Vasarīgā aukstā zupa ar redīsiem Zupas 129
Gaļas bumbiņas cepeškrāsnī Gaļas ēdieni 176
Biezpiena deserts ar zemenēm Saldais 182
Vista ar timiānu sēņu mērcē Gaļas ēdieni 114
Cepti kabači ar siera maliņu Siltie ēdieni 169
Brokastu sendvičs ar tunča salātiem Uzkodas 183
Vistas gaļas kotletes ar zaļumiem un sinepēm Gaļas ēdieni 209
Vairāk »

© gatavovisi.lv | info@gatavovisi.lv | Par sīkdatnēm