Četru sieru mērce Mērces 298

 

 

Sastāvdaļas:


*Sviests - 2 ēd.k,
*Milti - 2 ēd.k,
*Piens - 125 ml,
*Rīvēts čedaras siers - 80 g,
*Sarīvēts parmezāns - 40 g,
*Kausētais siers - 60 g,
*Sadrupināts zilais siers - 80 g,
*Sāls, melnie maltie pipari


Pagatavošana:


1. Izkausē sviestu. Pievieno miltus un cep 30 sekunžu garumā.


2. Noņem no uguns un apmaisīšanas laikā, pielej pienu. Liek uz uguns un vāra līdz sabiezēšanai.


3. Pievieno sieru un gatavo ap 3 minūtēm, kamēr siers izkūst, pievieno sāli un piparus.

 





Komentāri



Saistītie raksti

Pildītie tomāti ar garnelēm Uzkodas 16
Ķīnas kāpostu, ābolu un siera salāti Salāti 30
Cepta paprika ar ķiplokiem Siltie ēdieni 35
Vistas gaļas šašliks ar papriku Gaļas ēdieni 40
Biezpiena sacepums ar zemenēm Sacepums 54
Vasarīgā aukstā zupa ar redīsiem Zupas 37
Gaļas bumbiņas cepeškrāsnī Gaļas ēdieni 60
Biezpiena deserts ar zemenēm Saldais 77
Vista ar timiānu sēņu mērcē Gaļas ēdieni 40
Cepti kabači ar siera maliņu Siltie ēdieni 42
Brokastu sendvičs ar tunča salātiem Uzkodas 95
Vistas gaļas kotletes ar zaļumiem un sinepēm Gaļas ēdieni 68
Pīrāgs ar sieru un cherry tomātiem, itāļu gaumē Siltie ēdieni 84
KFC vistu kājiņas ar mērci Kūkas 114
Zivs ar dārzeņiem grieķu gaumē Siltie ēdieni 107
Vairāk »

© gatavovisi.lv | info@gatavovisi.lv | Par sīkdatnēm