`Čigānu` kotletes Gaļas ēdieni 421

 

 

Sastāvdaļas:


Liellopu maltā gaļa - 700g,
Maize - 1/2 kukulis,
Sīpoli - 3gab,
Ķiploki - 2 daiviņas,
Tomāt - 3gab,
Dilles un pētersīļi,
Piens - 150ml,
Sāls - 1 tēj.k,
Saules puķu eļļa - 2 ēd.k,


Pagatavošana:

 

Maizes šķēles iemērc pienā.


Sīpolus un ķiplokus sasmalcina blenderī, pievieno sāli un maizi ar pienu, atkal samaļ blenderī.


Iegūto masu sajauc ar malto gaļu.


No tomātiem noņem mizu un sagriež tos mazos kubiciņos. Zaļumus arī sagriež smalki un sajauc ar tomātiem. Ļauj neļauj pastāvēt un sulu nolej.


Sajauc tomātus ar malto gaļu. No gatavās masas noformē vidēja izmēra kotletes un izliec uz apsmērētas cepešpannas. Gatavo kotletes 220 grādu temperatūrā 25–30 minūtes.





Komentāri



Saistītie raksti

Saceptas liellopu ribiņas ar kolu Gaļas ēdieni 43
Avokado salāti ar gurķiem un garnelēm Salāti 45
Vasarīgā kabaču zupa ar rīsiem Zupas 80
Pildītie tomāti ar garnelēm Uzkodas 223
Ķīnas kāpostu, ābolu un siera salāti Salāti 139
Cepta paprika ar ķiplokiem Siltie ēdieni 133
Vistas gaļas šašliks ar papriku Gaļas ēdieni 140
Biezpiena sacepums ar zemenēm Sacepums 177
Vasarīgā aukstā zupa ar redīsiem Zupas 132
Gaļas bumbiņas cepeškrāsnī Gaļas ēdieni 180
Biezpiena deserts ar zemenēm Saldais 184
Vista ar timiānu sēņu mērcē Gaļas ēdieni 116
Cepti kabači ar siera maliņu Siltie ēdieni 172
Brokastu sendvičs ar tunča salātiem Uzkodas 184
Vistas gaļas kotletes ar zaļumiem un sinepēm Gaļas ēdieni 212
Vairāk »

© gatavovisi.lv | info@gatavovisi.lv | Par sīkdatnēm