Gaļas bumbiņas ar baziliku un olīvām Gaļas ēdieni 158

 

 

Sastāvdaļas:


Liellopu maltā gaļa - 500g,
Sīpols - 1gab,
Ola - 1gab,
Sasmalcinātas olīvas - 6gab,
Neliels saišķīts sakapāta bazilika,
Sāls, pipari,
Milti - 1,5 ēd.k,
Augu eļļa - cepšanai,
Verdošs ūdens - 1 glāze,
Spagettī - pasniegšanai,
Tomātu mērce - 100ml.


Pagatavošana:


Sajauc gaļu, smalki sagrieztu sīpolu, olu, olīvas, zaļumus, garšvielas un miltus. Ar mitrām rokām noformē bumbiņas, apcep no visām pusēm līdz zeltainai nokrāsai.


Ieliet ūdeni, sautē zem vāka pāris minūtes. Pievieno tomātu mērci, samaisa, uzliek vāku un gatavo līdz sāk burbuļot.
Pasniedz ar spagettī.

 





Komentāri



Saistītie raksti

Brokastu sendvičs ar tunča salātiem Uzkodas 58
Vistas gaļas kotletes ar zaļumiem un sinepēm Gaļas ēdieni 51
Pīrāgs ar sieru un cherry tomātiem, itāļu gaumē Siltie ēdieni 68
KFC vistu kājiņas ar mērci Kūkas 94
Zivs ar dārzeņiem grieķu gaumē Siltie ēdieni 91
Siera zupa ar šampinjoniem Zupas 99
Aukstā gurķu zupa ar vītinātiem tomātiem un mocarellu Zupas 90
Lasis ar citronu un pākšu pupiņām Siltie ēdieni 93
Plovs uz ugunskura uzbekistāņu gaumē Siltie ēdieni 96
Pīrāgs ar zemenēm multikatlā Kūkas 98
Vasarīgie vistu salāti ar apelsīniem Salāti 84
Atspirdzinošā vasaras zemeņu limonāde Dzērieni 65
Pildītie kartupeļi ar sēnēm un sieru Siltie ēdieni 60
Kāpostu salāti ar redīsiem un burkāniem Salāti 117
Biezpiena deserts ar banāniem Saldais 146
Vairāk »

© gatavovisi.lv | info@gatavovisi.lv | Par sīkdatnēm