Karstmaizes - Slinkā pica Uzkodas 5136

 


Sastāvdaļas: 


 Sagrieztas baltmaizes kukulis - 1gab,
 Krievijas siers - 250g, 
 Vārītā desa (labāk jau doktordesa, vai cīsiņi) - 300g, 
 Tomāti - 2gab, 
 Zaļumi - jebkādi, pēc paša vēlmes,
 Majonēze - 4 ēdamkarotes, 
 Kečups - 4 ēdamkarotes

Pagatavošana: 


1. Paņemam baltmaizes šķēles un saliekam uz galda.


2. Desu un sieru sarīvējam uz rupjās rīves. 

 

3. Sieru un desu sajaucam ar majonēzi un kečupu, līdz viendabīgai masai. 


4. Tomātus sagriežam aplīšos (šķēlēs)


5. Desas un siera masu smērējam uz maizes šķēlēm, pa virsu liekam vienu tomātu šķēli. 


6. Sasmērējam cepešpannu ar augu eļļu un liekam tajā mūsu slinkās picas. Cepešpannu ieliekam cepeškrāsnī  kura ir uzsildīta līdz 180 grādiem,  uz 15-20 minūtēm. 


7. Pasniedzam karstmaizes karstā veidā, lai gan arī aukstas tās ir ļoti garšīgas. 

 





Komentāri



Saistītie raksti

Pildītie tomāti ar garnelēm Uzkodas 16
Ķīnas kāpostu, ābolu un siera salāti Salāti 30
Cepta paprika ar ķiplokiem Siltie ēdieni 35
Vistas gaļas šašliks ar papriku Gaļas ēdieni 40
Biezpiena sacepums ar zemenēm Sacepums 54
Vasarīgā aukstā zupa ar redīsiem Zupas 37
Gaļas bumbiņas cepeškrāsnī Gaļas ēdieni 60
Biezpiena deserts ar zemenēm Saldais 77
Vista ar timiānu sēņu mērcē Gaļas ēdieni 40
Cepti kabači ar siera maliņu Siltie ēdieni 42
Brokastu sendvičs ar tunča salātiem Uzkodas 96
Vistas gaļas kotletes ar zaļumiem un sinepēm Gaļas ēdieni 69
Pīrāgs ar sieru un cherry tomātiem, itāļu gaumē Siltie ēdieni 85
KFC vistu kājiņas ar mērci Kūkas 115
Zivs ar dārzeņiem grieķu gaumē Siltie ēdieni 108
Vairāk »

© gatavovisi.lv | info@gatavovisi.lv | Par sīkdatnēm