Karstmaizes - Slinkā pica Uzkodas 5316

 


Sastāvdaļas: 


 Sagrieztas baltmaizes kukulis - 1gab,
 Krievijas siers - 250g, 
 Vārītā desa (labāk jau doktordesa, vai cīsiņi) - 300g, 
 Tomāti - 2gab, 
 Zaļumi - jebkādi, pēc paša vēlmes,
 Majonēze - 4 ēdamkarotes, 
 Kečups - 4 ēdamkarotes

Pagatavošana: 


1. Paņemam baltmaizes šķēles un saliekam uz galda.


2. Desu un sieru sarīvējam uz rupjās rīves. 

 

3. Sieru un desu sajaucam ar majonēzi un kečupu, līdz viendabīgai masai. 


4. Tomātus sagriežam aplīšos (šķēlēs)


5. Desas un siera masu smērējam uz maizes šķēlēm, pa virsu liekam vienu tomātu šķēli. 


6. Sasmērējam cepešpannu ar augu eļļu un liekam tajā mūsu slinkās picas. Cepešpannu ieliekam cepeškrāsnī  kura ir uzsildīta līdz 180 grādiem,  uz 15-20 minūtēm. 


7. Pasniedzam karstmaizes karstā veidā, lai gan arī aukstas tās ir ļoti garšīgas. 

 





Komentāri



Saistītie raksti

Saceptas liellopu ribiņas ar kolu Gaļas ēdieni 41
Avokado salāti ar gurķiem un garnelēm Salāti 43
Vasarīgā kabaču zupa ar rīsiem Zupas 77
Pildītie tomāti ar garnelēm Uzkodas 220
Ķīnas kāpostu, ābolu un siera salāti Salāti 137
Cepta paprika ar ķiplokiem Siltie ēdieni 131
Vistas gaļas šašliks ar papriku Gaļas ēdieni 137
Biezpiena sacepums ar zemenēm Sacepums 175
Vasarīgā aukstā zupa ar redīsiem Zupas 129
Gaļas bumbiņas cepeškrāsnī Gaļas ēdieni 176
Biezpiena deserts ar zemenēm Saldais 182
Vista ar timiānu sēņu mērcē Gaļas ēdieni 114
Cepti kabači ar siera maliņu Siltie ēdieni 169
Brokastu sendvičs ar tunča salātiem Uzkodas 183
Vistas gaļas kotletes ar zaļumiem un sinepēm Gaļas ēdieni 209
Vairāk »

© gatavovisi.lv | info@gatavovisi.lv | Par sīkdatnēm