Kartupeļu pica ar tomātiem un bekonu Siltie ēdieni 361

 

 

Sastāvdaļas:


Kartupeļi - 750g,
Bekons - 150g,
Tomāti - 500g,
Oregano - 1/4 tēj.k,
Sagriezti pētersīļi - 1 ēd.k,
Ķiploku sāls - pēc garšas,
Emmental siers - 250g,


Pagatavošana:


Kartupeļus nomizo un sagriež plānos aplīšos. Izliek uz papīra salvetes, lai kartupeļi nosusinātos.


Bekonu sagriež mazos kubiciņos un uz pannas apcep bekonu, līdz iznāk tauki. Šajos taukos ieliek kartupeļus, cep 5 minūšu garumā, bieži apmaisot.


Tomātus nomazgā, nosusina, sagriež un sajauc ar kartupeļiem un bekonu. Vienmērīgi izliek masu uz cepešpannas.


Uzber oregano, pētersīļus un ķiploku sāli. Pa virsu izliek sagrieztu sieru.


Cep kartupeļu picu 200 grādu karstā cepeškrāsnī 25 minūtes.





Komentāri



Saistītie raksti

Saceptas liellopu ribiņas ar kolu Gaļas ēdieni 41
Avokado salāti ar gurķiem un garnelēm Salāti 43
Vasarīgā kabaču zupa ar rīsiem Zupas 77
Pildītie tomāti ar garnelēm Uzkodas 220
Ķīnas kāpostu, ābolu un siera salāti Salāti 137
Cepta paprika ar ķiplokiem Siltie ēdieni 131
Vistas gaļas šašliks ar papriku Gaļas ēdieni 137
Biezpiena sacepums ar zemenēm Sacepums 175
Vasarīgā aukstā zupa ar redīsiem Zupas 129
Gaļas bumbiņas cepeškrāsnī Gaļas ēdieni 176
Biezpiena deserts ar zemenēm Saldais 182
Vista ar timiānu sēņu mērcē Gaļas ēdieni 114
Cepti kabači ar siera maliņu Siltie ēdieni 169
Brokastu sendvičs ar tunča salātiem Uzkodas 183
Vistas gaļas kotletes ar zaļumiem un sinepēm Gaļas ēdieni 209
Vairāk »

© gatavovisi.lv | info@gatavovisi.lv | Par sīkdatnēm