Kartupeļu pica ar tomātiem un bekonu Siltie ēdieni 311

 

 

Sastāvdaļas:


Kartupeļi - 750g,
Bekons - 150g,
Tomāti - 500g,
Oregano - 1/4 tēj.k,
Sagriezti pētersīļi - 1 ēd.k,
Ķiploku sāls - pēc garšas,
Emmental siers - 250g,


Pagatavošana:


Kartupeļus nomizo un sagriež plānos aplīšos. Izliek uz papīra salvetes, lai kartupeļi nosusinātos.


Bekonu sagriež mazos kubiciņos un uz pannas apcep bekonu, līdz iznāk tauki. Šajos taukos ieliek kartupeļus, cep 5 minūšu garumā, bieži apmaisot.


Tomātus nomazgā, nosusina, sagriež un sajauc ar kartupeļiem un bekonu. Vienmērīgi izliek masu uz cepešpannas.


Uzber oregano, pētersīļus un ķiploku sāli. Pa virsu izliek sagrieztu sieru.


Cep kartupeļu picu 200 grādu karstā cepeškrāsnī 25 minūtes.





Komentāri



Saistītie raksti

Pildītie tomāti ar garnelēm Uzkodas 16
Ķīnas kāpostu, ābolu un siera salāti Salāti 30
Cepta paprika ar ķiplokiem Siltie ēdieni 35
Vistas gaļas šašliks ar papriku Gaļas ēdieni 40
Biezpiena sacepums ar zemenēm Sacepums 54
Vasarīgā aukstā zupa ar redīsiem Zupas 37
Gaļas bumbiņas cepeškrāsnī Gaļas ēdieni 60
Biezpiena deserts ar zemenēm Saldais 77
Vista ar timiānu sēņu mērcē Gaļas ēdieni 40
Cepti kabači ar siera maliņu Siltie ēdieni 42
Brokastu sendvičs ar tunča salātiem Uzkodas 95
Vistas gaļas kotletes ar zaļumiem un sinepēm Gaļas ēdieni 68
Pīrāgs ar sieru un cherry tomātiem, itāļu gaumē Siltie ēdieni 84
KFC vistu kājiņas ar mērci Kūkas 114
Zivs ar dārzeņiem grieķu gaumē Siltie ēdieni 107
Vairāk »

© gatavovisi.lv | info@gatavovisi.lv | Par sīkdatnēm