Kefīra un biezpiena mērce Mērces 492

 

 

Majonēzi pilnībā var aizstāt ar citām vieglākām mērcēm, kuras ienesīs svaigu noti jūsu ēdieniem. Šī gardā salātu, gaļas un zivju ēdienu mērce ir viegli pagatavojama. Ceram, ka jums noderēs.

 

Sastāvdaļas:
🍴 Vārīti olu dzeltenumi - 3gab,
🍴 Kefīrs - 5 ēd.k,
🍴 Citrona sula - pāris pilītes,
🍴 Biezpiens - 3 ēd.k,
🍴 Sinepes - 0,5 tēj.k,
🍴 Sāls un pipari,

 

Pagatavošana:
Visas sastāvdaļas ieliekam blenderī un sakuļam 10 minūšu garumā. Mērce ideāli der priekš gaļas un dārzeņu salātiem.





Komentāri



Saistītie raksti

Saceptas liellopu ribiņas ar kolu Gaļas ēdieni 41
Avokado salāti ar gurķiem un garnelēm Salāti 43
Vasarīgā kabaču zupa ar rīsiem Zupas 77
Pildītie tomāti ar garnelēm Uzkodas 220
Ķīnas kāpostu, ābolu un siera salāti Salāti 137
Cepta paprika ar ķiplokiem Siltie ēdieni 131
Vistas gaļas šašliks ar papriku Gaļas ēdieni 137
Biezpiena sacepums ar zemenēm Sacepums 175
Vasarīgā aukstā zupa ar redīsiem Zupas 129
Gaļas bumbiņas cepeškrāsnī Gaļas ēdieni 176
Biezpiena deserts ar zemenēm Saldais 182
Vista ar timiānu sēņu mērcē Gaļas ēdieni 114
Cepti kabači ar siera maliņu Siltie ēdieni 169
Brokastu sendvičs ar tunča salātiem Uzkodas 183
Vistas gaļas kotletes ar zaļumiem un sinepēm Gaļas ēdieni 209
Vairāk »

© gatavovisi.lv | info@gatavovisi.lv | Par sīkdatnēm