Krāsainā omlete ar tomātiem un sieru Siltie ēdieni 813

Sastāvdaļas:

4 olas
ķiršu tomātiņi
1/2 iepakojums mocarella
sāls, pipari vai citas garšvielas
baziliks (svaigs vai kaltēts)
eļļa cepšanai


Pagatavošana:

Ķirštomātiņus nomazgā, pārgriež uz pusēm. Mocarellu sagriež vai saplucina gabaliņos.
Olas sakuļ ar sāli un pipariem, var pievienot citas iecienītās garšvielas.
Sakultās olas lej uz uzkarsētas pannas, virsū kārto tomātiņus, sieru un baziliku. Man šoreiz bija kaltētais baziliks, ar svaigo, protams, būtu garšīgāk.
Kad viena puse apcepusies, omleti griež otrādi un pacep vēl mazliet. Pirms apgriezšanas sadalīju omleti četrās daļās, lai neizjūk.
Gatavs! Konkrētais variants no četrām olām tapa divām personām, bet olu skaitu droši var pamainīt. Tomātus un sieru arī izvēlaties pēc ieskatiem.

 

 

 





Komentāri



Saistītie raksti

Vistas gaļas šašliks ar papriku Gaļas ēdieni 18
Biezpiena sacepums ar zemenēm Sacepums 21
Vasarīgā aukstā zupa ar redīsiem Zupas 13
Gaļas bumbiņas cepeškrāsnī Gaļas ēdieni 49
Biezpiena deserts ar zemenēm Saldais 61
Vista ar timiānu sēņu mērcē Gaļas ēdieni 30
Cepti kabači ar siera maliņu Siltie ēdieni 31
Brokastu sendvičs ar tunča salātiem Uzkodas 89
Vistas gaļas kotletes ar zaļumiem un sinepēm Gaļas ēdieni 61
Pīrāgs ar sieru un cherry tomātiem, itāļu gaumē Siltie ēdieni 76
KFC vistu kājiņas ar mērci Kūkas 108
Zivs ar dārzeņiem grieķu gaumē Siltie ēdieni 100
Siera zupa ar šampinjoniem Zupas 108
Aukstā gurķu zupa ar vītinātiem tomātiem un mocarellu Zupas 102
Lasis ar citronu un pākšu pupiņām Siltie ēdieni 104
Vairāk »

© gatavovisi.lv | info@gatavovisi.lv | Par sīkdatnēm