Krējuma un dārzeņu zupa ar žāvētām desiņām Zupas 246

 

 

Sastāvdaļas:


Mednieku desiņas - 3gab,
Kartupeļi - 700g,
Sīpols - 1gab,
Burkāns - 1gab,
Krējums - 150ml,
Augu eļļa - 3 ēd.k,
Lauru lapa - 1gab,
Melnie pipari - 1/2 tēj.k,
Sāls - pēc garšas.


Pagatavošana:


Desiņas sagriežam aplīšos, nomizotus kartupeļus - kubiciņos, sīpolus - smalki, burkānus sarīvējam. Desiņas apcepam.


Taukos pēc desiņām izliekam uz pannas sīpolus un cepam 2-3 minūtes, pievienojam sarīvētus burkānus, cepam vēl 3 minūtes un izliekam visu katliņā, pievienojam kartupeļus un piparus.


Ielejam katliņā 1-1,2 l ūdens un vāram uz lēnas uguns 12-14 minūtes. Ieliekam zupā desiņas, lauru lapu un vāram vēl 5-6 minūtes, pievienojam krējumu, sāli.


Vāram zupiņu vēl 1 minūti un pasniedzam ar sakapātiem zaļumiem.


Labu apetīti!





Komentāri



Saistītie raksti

Saceptas liellopu ribiņas ar kolu Gaļas ēdieni 41
Avokado salāti ar gurķiem un garnelēm Salāti 43
Vasarīgā kabaču zupa ar rīsiem Zupas 77
Pildītie tomāti ar garnelēm Uzkodas 220
Ķīnas kāpostu, ābolu un siera salāti Salāti 137
Cepta paprika ar ķiplokiem Siltie ēdieni 131
Vistas gaļas šašliks ar papriku Gaļas ēdieni 137
Biezpiena sacepums ar zemenēm Sacepums 175
Vasarīgā aukstā zupa ar redīsiem Zupas 129
Gaļas bumbiņas cepeškrāsnī Gaļas ēdieni 176
Biezpiena deserts ar zemenēm Saldais 182
Vista ar timiānu sēņu mērcē Gaļas ēdieni 114
Cepti kabači ar siera maliņu Siltie ēdieni 169
Brokastu sendvičs ar tunča salātiem Uzkodas 183
Vistas gaļas kotletes ar zaļumiem un sinepēm Gaļas ēdieni 209
Vairāk »

© gatavovisi.lv | info@gatavovisi.lv | Par sīkdatnēm