Krējuma un dārzeņu zupa ar žāvētām desiņām Zupas 198

 

 

Sastāvdaļas:


Mednieku desiņas - 3gab,
Kartupeļi - 700g,
Sīpols - 1gab,
Burkāns - 1gab,
Krējums - 150ml,
Augu eļļa - 3 ēd.k,
Lauru lapa - 1gab,
Melnie pipari - 1/2 tēj.k,
Sāls - pēc garšas.


Pagatavošana:


Desiņas sagriežam aplīšos, nomizotus kartupeļus - kubiciņos, sīpolus - smalki, burkānus sarīvējam. Desiņas apcepam.


Taukos pēc desiņām izliekam uz pannas sīpolus un cepam 2-3 minūtes, pievienojam sarīvētus burkānus, cepam vēl 3 minūtes un izliekam visu katliņā, pievienojam kartupeļus un piparus.


Ielejam katliņā 1-1,2 l ūdens un vāram uz lēnas uguns 12-14 minūtes. Ieliekam zupā desiņas, lauru lapu un vāram vēl 5-6 minūtes, pievienojam krējumu, sāli.


Vāram zupiņu vēl 1 minūti un pasniedzam ar sakapātiem zaļumiem.


Labu apetīti!





Komentāri



Saistītie raksti

Pildītie tomāti ar garnelēm Uzkodas 16
Ķīnas kāpostu, ābolu un siera salāti Salāti 30
Cepta paprika ar ķiplokiem Siltie ēdieni 35
Vistas gaļas šašliks ar papriku Gaļas ēdieni 40
Biezpiena sacepums ar zemenēm Sacepums 54
Vasarīgā aukstā zupa ar redīsiem Zupas 37
Gaļas bumbiņas cepeškrāsnī Gaļas ēdieni 60
Biezpiena deserts ar zemenēm Saldais 77
Vista ar timiānu sēņu mērcē Gaļas ēdieni 40
Cepti kabači ar siera maliņu Siltie ēdieni 42
Brokastu sendvičs ar tunča salātiem Uzkodas 95
Vistas gaļas kotletes ar zaļumiem un sinepēm Gaļas ēdieni 68
Pīrāgs ar sieru un cherry tomātiem, itāļu gaumē Siltie ēdieni 84
KFC vistu kājiņas ar mērci Kūkas 114
Zivs ar dārzeņiem grieķu gaumē Siltie ēdieni 107
Vairāk »

© gatavovisi.lv | info@gatavovisi.lv | Par sīkdatnēm