Lasis ar citronu un pākšu pupiņām Siltie ēdieni 159

 

 

Sastāvdaļas:


Laša fileja - 4gab pa 170 gramiem,
Pākšu pupiņas - 340g,
Divu citronu platas mizas,
Kaperi - 4 tēj.k,
Sāls un maltie pipari - pēc garšas,
Olīveļļa - 4 tēj.k.


Pagatavošana:


1. Uzsilda cepeškrāsni uz 200 grādiem.


2. Laša fileju uzliek uz 4 atsevišķiem pergamenta gabaliem 40 cm garumā. Pa virsu izliek pākšu pupiņas, citrona mizu un kaperus. Pievieno sāli un piparus, aplej ar tējkaroti eļļas. Katru pergamenta gabalu saloka aploksnē.


3. Izliek uz cepešpannas un cep 12-15 minūtes. Gatavā lasī vajadzētu viegli durties dakšai.





Komentāri



Saistītie raksti

Šodien gatavo:

Saceptas liellopu ribiņas ar kolu Gaļas ēdieni 41
Avokado salāti ar gurķiem un garnelēm Salāti 43
Vasarīgā kabaču zupa ar rīsiem Zupas 77
Pildītie tomāti ar garnelēm Uzkodas 219
Ķīnas kāpostu, ābolu un siera salāti Salāti 137
Cepta paprika ar ķiplokiem Siltie ēdieni 131
Vistas gaļas šašliks ar papriku Gaļas ēdieni 137
Biezpiena sacepums ar zemenēm Sacepums 175
Vasarīgā aukstā zupa ar redīsiem Zupas 129
Gaļas bumbiņas cepeškrāsnī Gaļas ēdieni 176
Biezpiena deserts ar zemenēm Saldais 181
Vista ar timiānu sēņu mērcē Gaļas ēdieni 114
Cepti kabači ar siera maliņu Siltie ēdieni 169
Brokastu sendvičs ar tunča salātiem Uzkodas 182
Vistas gaļas kotletes ar zaļumiem un sinepēm Gaļas ēdieni 208
Vairāk »

© gatavovisi.lv | info@gatavovisi.lv | Par sīkdatnēm