Lasis ar citronu un pākšu pupiņām Siltie ēdieni 111

 

 

Sastāvdaļas:


Laša fileja - 4gab pa 170 gramiem,
Pākšu pupiņas - 340g,
Divu citronu platas mizas,
Kaperi - 4 tēj.k,
Sāls un maltie pipari - pēc garšas,
Olīveļļa - 4 tēj.k.


Pagatavošana:


1. Uzsilda cepeškrāsni uz 200 grādiem.


2. Laša fileju uzliek uz 4 atsevišķiem pergamenta gabaliem 40 cm garumā. Pa virsu izliek pākšu pupiņas, citrona mizu un kaperus. Pievieno sāli un piparus, aplej ar tējkaroti eļļas. Katru pergamenta gabalu saloka aploksnē.


3. Izliek uz cepešpannas un cep 12-15 minūtes. Gatavā lasī vajadzētu viegli durties dakšai.





Komentāri



Saistītie raksti

Pildītie tomāti ar garnelēm Uzkodas 16
Ķīnas kāpostu, ābolu un siera salāti Salāti 30
Cepta paprika ar ķiplokiem Siltie ēdieni 35
Vistas gaļas šašliks ar papriku Gaļas ēdieni 40
Biezpiena sacepums ar zemenēm Sacepums 54
Vasarīgā aukstā zupa ar redīsiem Zupas 37
Gaļas bumbiņas cepeškrāsnī Gaļas ēdieni 60
Biezpiena deserts ar zemenēm Saldais 77
Vista ar timiānu sēņu mērcē Gaļas ēdieni 40
Cepti kabači ar siera maliņu Siltie ēdieni 42
Brokastu sendvičs ar tunča salātiem Uzkodas 95
Vistas gaļas kotletes ar zaļumiem un sinepēm Gaļas ēdieni 68
Pīrāgs ar sieru un cherry tomātiem, itāļu gaumē Siltie ēdieni 85
KFC vistu kājiņas ar mērci Kūkas 115
Zivs ar dārzeņiem grieķu gaumē Siltie ēdieni 108
Vairāk »

© gatavovisi.lv | info@gatavovisi.lv | Par sīkdatnēm