Lavaša uzkoda uz pannas Uzkodas 163

 

 

Sastāvdaļas:


Lavašs - 3 lapas,
Olas - 2gab,
Biezpiens - 200g,
Dilles vai pētersīļi - neliels saišķis,
Ķiploks - 1 daiviņa,
Sviests - 20g,
Cietais siers - 100g,
Sāls, pipari - pēc garšas,
Augu eļļa - cepšanai.


Pagatavošana:


1. Sieru sarīvē uz rīves, zaļumus sasmalcina, ķiploku izspiež ķiplokspiedē. Sajauc ar biezpienu un krējumu.


2. Katru lavaša lapu sagriež 4 daļās. Katru daļu sasmērē ar izkausētu sviestu no vienas puses. Uzliek 1,5 ēdamkaroti pildījuma uz katras lavaša daļas un ietin trīsstūrī.


3. Bļodā sakuļ olu ar sāli, katru trīsstūri iemērc olā un cep uz pannas no abām pusēm 1-2 minūtes.





Komentāri



Saistītie raksti

Saceptas liellopu ribiņas ar kolu Gaļas ēdieni 43
Avokado salāti ar gurķiem un garnelēm Salāti 45
Vasarīgā kabaču zupa ar rīsiem Zupas 80
Pildītie tomāti ar garnelēm Uzkodas 223
Ķīnas kāpostu, ābolu un siera salāti Salāti 139
Cepta paprika ar ķiplokiem Siltie ēdieni 133
Vistas gaļas šašliks ar papriku Gaļas ēdieni 140
Biezpiena sacepums ar zemenēm Sacepums 177
Vasarīgā aukstā zupa ar redīsiem Zupas 132
Gaļas bumbiņas cepeškrāsnī Gaļas ēdieni 180
Biezpiena deserts ar zemenēm Saldais 184
Vista ar timiānu sēņu mērcē Gaļas ēdieni 116
Cepti kabači ar siera maliņu Siltie ēdieni 172
Brokastu sendvičs ar tunča salātiem Uzkodas 184
Vistas gaļas kotletes ar zaļumiem un sinepēm Gaļas ēdieni 212
Vairāk »

© gatavovisi.lv | info@gatavovisi.lv | Par sīkdatnēm