Lavaša uzkoda uz pannas Uzkodas 103

 

 

Sastāvdaļas:


Lavašs - 3 lapas,
Olas - 2gab,
Biezpiens - 200g,
Dilles vai pētersīļi - neliels saišķis,
Ķiploks - 1 daiviņa,
Sviests - 20g,
Cietais siers - 100g,
Sāls, pipari - pēc garšas,
Augu eļļa - cepšanai.


Pagatavošana:


1. Sieru sarīvē uz rīves, zaļumus sasmalcina, ķiploku izspiež ķiplokspiedē. Sajauc ar biezpienu un krējumu.


2. Katru lavaša lapu sagriež 4 daļās. Katru daļu sasmērē ar izkausētu sviestu no vienas puses. Uzliek 1,5 ēdamkaroti pildījuma uz katras lavaša daļas un ietin trīsstūrī.


3. Bļodā sakuļ olu ar sāli, katru trīsstūri iemērc olā un cep uz pannas no abām pusēm 1-2 minūtes.





Komentāri



Saistītie raksti

Brokastu sendvičs ar tunča salātiem Uzkodas 58
Vistas gaļas kotletes ar zaļumiem un sinepēm Gaļas ēdieni 51
Pīrāgs ar sieru un cherry tomātiem, itāļu gaumē Siltie ēdieni 68
KFC vistu kājiņas ar mērci Kūkas 94
Zivs ar dārzeņiem grieķu gaumē Siltie ēdieni 91
Siera zupa ar šampinjoniem Zupas 99
Aukstā gurķu zupa ar vītinātiem tomātiem un mocarellu Zupas 90
Lasis ar citronu un pākšu pupiņām Siltie ēdieni 93
Plovs uz ugunskura uzbekistāņu gaumē Siltie ēdieni 96
Pīrāgs ar zemenēm multikatlā Kūkas 98
Vasarīgie vistu salāti ar apelsīniem Salāti 84
Atspirdzinošā vasaras zemeņu limonāde Dzērieni 65
Pildītie kartupeļi ar sēnēm un sieru Siltie ēdieni 60
Kāpostu salāti ar redīsiem un burkāniem Salāti 117
Biezpiena deserts ar banāniem Saldais 146
Vairāk »

© gatavovisi.lv | info@gatavovisi.lv | Par sīkdatnēm