Olas sīpolu gredzenos Siltie ēdieni 765

 

Pagatavošana:
🍴 Milti - 0,5 glāze,
🍴 Piens - 0,5 glāze,
🍴 Grauzdiņi ar garšu - pēc vēlmes
🍴 Sāls - pēc garšas,
🍴 Melnie maltie piari - pēc garšas
🍴 Sīpols - 1gab,
🍴 Olīveļļa - 0,5 glāze,
🍴 Olas - pēc vēlmes


Pagatavošana:
1. Sagatavojam trīs bļodas kurās liksim: vienā miltus, otrā sasmalcinātus grauzdiņus, bet trešajā pienu. Miltos uzreiz pievienojam sāli un piparus pēc garšas.
2. Sagriežam uz pusēm lielu sīpolu.
3. Sagriežam sīpolu gredzenos kaut kur 7mm biezumā.
4. Izvēlamies pašus lielākos gredzenus.
5. Apvāļājam tos miltos, pēc tam pienā un tad grauzdiņos.
6. Apcepam sīpola gredzenus uz pannas, lielā daudzumā olīveļļas, līdz sīpoli sāk kļūt caurspīdīgi.
7. Katrā gredzenā iesitam vienu olu.
8. Ļausim apcepties, kamēr baltums nebūs sabiezējis, cepam no abām pusēm.
9. Pievienojam sāli un piparus, uzliekam vāku. Pēc vēlmes varam uzbert arī zaļumus vai sieru.
10. Vislabāk pasniegt karstu ar mīļāko mērci.





Komentāri



Saistītie raksti

Saceptas liellopu ribiņas ar kolu Gaļas ēdieni 45
Avokado salāti ar gurķiem un garnelēm Salāti 50
Vasarīgā kabaču zupa ar rīsiem Zupas 84
Pildītie tomāti ar garnelēm Uzkodas 225
Ķīnas kāpostu, ābolu un siera salāti Salāti 143
Cepta paprika ar ķiplokiem Siltie ēdieni 136
Vistas gaļas šašliks ar papriku Gaļas ēdieni 142
Biezpiena sacepums ar zemenēm Sacepums 179
Vasarīgā aukstā zupa ar redīsiem Zupas 133
Gaļas bumbiņas cepeškrāsnī Gaļas ēdieni 184
Biezpiena deserts ar zemenēm Saldais 186
Vista ar timiānu sēņu mērcē Gaļas ēdieni 118
Cepti kabači ar siera maliņu Siltie ēdieni 176
Brokastu sendvičs ar tunča salātiem Uzkodas 186
Vistas gaļas kotletes ar zaļumiem un sinepēm Gaļas ēdieni 217
Vairāk »

© gatavovisi.lv | info@gatavovisi.lv | Par sīkdatnēm