Olas sīpolu gredzenos Siltie ēdieni 718

 

Pagatavošana:
🍴 Milti - 0,5 glāze,
🍴 Piens - 0,5 glāze,
🍴 Grauzdiņi ar garšu - pēc vēlmes
🍴 Sāls - pēc garšas,
🍴 Melnie maltie piari - pēc garšas
🍴 Sīpols - 1gab,
🍴 Olīveļļa - 0,5 glāze,
🍴 Olas - pēc vēlmes


Pagatavošana:
1. Sagatavojam trīs bļodas kurās liksim: vienā miltus, otrā sasmalcinātus grauzdiņus, bet trešajā pienu. Miltos uzreiz pievienojam sāli un piparus pēc garšas.
2. Sagriežam uz pusēm lielu sīpolu.
3. Sagriežam sīpolu gredzenos kaut kur 7mm biezumā.
4. Izvēlamies pašus lielākos gredzenus.
5. Apvāļājam tos miltos, pēc tam pienā un tad grauzdiņos.
6. Apcepam sīpola gredzenus uz pannas, lielā daudzumā olīveļļas, līdz sīpoli sāk kļūt caurspīdīgi.
7. Katrā gredzenā iesitam vienu olu.
8. Ļausim apcepties, kamēr baltums nebūs sabiezējis, cepam no abām pusēm.
9. Pievienojam sāli un piparus, uzliekam vāku. Pēc vēlmes varam uzbert arī zaļumus vai sieru.
10. Vislabāk pasniegt karstu ar mīļāko mērci.





Komentāri



Saistītie raksti

Vistas gaļas šašliks ar papriku Gaļas ēdieni 18
Biezpiena sacepums ar zemenēm Sacepums 21
Vasarīgā aukstā zupa ar redīsiem Zupas 13
Gaļas bumbiņas cepeškrāsnī Gaļas ēdieni 49
Biezpiena deserts ar zemenēm Saldais 61
Vista ar timiānu sēņu mērcē Gaļas ēdieni 30
Cepti kabači ar siera maliņu Siltie ēdieni 31
Brokastu sendvičs ar tunča salātiem Uzkodas 89
Vistas gaļas kotletes ar zaļumiem un sinepēm Gaļas ēdieni 62
Pīrāgs ar sieru un cherry tomātiem, itāļu gaumē Siltie ēdieni 76
KFC vistu kājiņas ar mērci Kūkas 108
Zivs ar dārzeņiem grieķu gaumē Siltie ēdieni 100
Siera zupa ar šampinjoniem Zupas 108
Aukstā gurķu zupa ar vītinātiem tomātiem un mocarellu Zupas 102
Lasis ar citronu un pākšu pupiņām Siltie ēdieni 104
Vairāk »

© gatavovisi.lv | info@gatavovisi.lv | Par sīkdatnēm