Pavasara zupa ar sparģeļiem un bekonu Zupas 169

 


Sastāvdaļas:

 

Baltie sparģeļi, rupji sagriezti - 300g,
Liels gabals sviesta,
Sagriezti sīpoli - 2gab,
Dārzeņu buljons - 1,5 l,
Milti - 1,5 ēd.k,
Olīveļļa - 2 ēd.k,
Bekons, sagriezts - 2 šķēles,
Sāls, pipari - pēc garšas.


Pagatavošana:


Uzsilda sviestu lielā katliņā uz vidējas uguns. Pievieno sagrieztus sīpolus, samaisa uzliek vāku un cep 5 minūtes.

Sagriež sparģeļus. Ieliek katliņā pie sīpoliem. Kārtīgi samaisa, pievieno sāli un piparus, atkal uzliek vāku un gatavo 10 minūšu garumā, periodiski apmaisot.

Kamēr gatavojas sparģeļi, uzsilda pannu un ielej olīveļļu. Kad eļļa uzsildīsies, liek cepties bekonu. Bekonu pārliek katliņā ar sparģeļiem un gatavo vēl 10 minūtes. Ielej mazliet buljona pannā, kur cepās bekons un tad pārlej katliņā.

Pievieno miltus, kārtīgi samaisa. Pakāpeniski ielej buljonu, visu laiku apmaisot.

Izvāra zupu, noņem no uguns un samaļ ar blenderi. Atgriež atpakaļ uz uguns un vāra vēl 20 minūtes.





Komentāri



Saistītie raksti

Pildītie tomāti ar garnelēm Uzkodas 16
Ķīnas kāpostu, ābolu un siera salāti Salāti 30
Cepta paprika ar ķiplokiem Siltie ēdieni 35
Vistas gaļas šašliks ar papriku Gaļas ēdieni 40
Biezpiena sacepums ar zemenēm Sacepums 54
Vasarīgā aukstā zupa ar redīsiem Zupas 37
Gaļas bumbiņas cepeškrāsnī Gaļas ēdieni 60
Biezpiena deserts ar zemenēm Saldais 77
Vista ar timiānu sēņu mērcē Gaļas ēdieni 40
Cepti kabači ar siera maliņu Siltie ēdieni 42
Brokastu sendvičs ar tunča salātiem Uzkodas 96
Vistas gaļas kotletes ar zaļumiem un sinepēm Gaļas ēdieni 69
Pīrāgs ar sieru un cherry tomātiem, itāļu gaumē Siltie ēdieni 85
KFC vistu kājiņas ar mērci Kūkas 115
Zivs ar dārzeņiem grieķu gaumē Siltie ēdieni 108
Vairāk »

© gatavovisi.lv | info@gatavovisi.lv | Par sīkdatnēm