Pavasara zupa ar sparģeļiem un bekonu Zupas 220

 


Sastāvdaļas:

 

Baltie sparģeļi, rupji sagriezti - 300g,
Liels gabals sviesta,
Sagriezti sīpoli - 2gab,
Dārzeņu buljons - 1,5 l,
Milti - 1,5 ēd.k,
Olīveļļa - 2 ēd.k,
Bekons, sagriezts - 2 šķēles,
Sāls, pipari - pēc garšas.


Pagatavošana:


Uzsilda sviestu lielā katliņā uz vidējas uguns. Pievieno sagrieztus sīpolus, samaisa uzliek vāku un cep 5 minūtes.

Sagriež sparģeļus. Ieliek katliņā pie sīpoliem. Kārtīgi samaisa, pievieno sāli un piparus, atkal uzliek vāku un gatavo 10 minūšu garumā, periodiski apmaisot.

Kamēr gatavojas sparģeļi, uzsilda pannu un ielej olīveļļu. Kad eļļa uzsildīsies, liek cepties bekonu. Bekonu pārliek katliņā ar sparģeļiem un gatavo vēl 10 minūtes. Ielej mazliet buljona pannā, kur cepās bekons un tad pārlej katliņā.

Pievieno miltus, kārtīgi samaisa. Pakāpeniski ielej buljonu, visu laiku apmaisot.

Izvāra zupu, noņem no uguns un samaļ ar blenderi. Atgriež atpakaļ uz uguns un vāra vēl 20 minūtes.





Komentāri



Saistītie raksti

Saceptas liellopu ribiņas ar kolu Gaļas ēdieni 41
Avokado salāti ar gurķiem un garnelēm Salāti 43
Vasarīgā kabaču zupa ar rīsiem Zupas 77
Pildītie tomāti ar garnelēm Uzkodas 220
Ķīnas kāpostu, ābolu un siera salāti Salāti 137
Cepta paprika ar ķiplokiem Siltie ēdieni 131
Vistas gaļas šašliks ar papriku Gaļas ēdieni 137
Biezpiena sacepums ar zemenēm Sacepums 175
Vasarīgā aukstā zupa ar redīsiem Zupas 129
Gaļas bumbiņas cepeškrāsnī Gaļas ēdieni 176
Biezpiena deserts ar zemenēm Saldais 182
Vista ar timiānu sēņu mērcē Gaļas ēdieni 114
Cepti kabači ar siera maliņu Siltie ēdieni 169
Brokastu sendvičs ar tunča salātiem Uzkodas 183
Vistas gaļas kotletes ar zaļumiem un sinepēm Gaļas ēdieni 209
Vairāk »

© gatavovisi.lv | info@gatavovisi.lv | Par sīkdatnēm