Pikantā cūkgaļas karbonāde Gaļas ēdieni 2222

 

Sastāvdaļas:


2 cm svaigas ingvera saknes
2 daiviņas ķiploka
1 sarkanās čilī pipars
3 ēd.k/ tomātu pastas
1 ēd.k. maigo sinepju
5 ēd.k. sojas mērces
3 ēd.k. etiķa
4 cūkgaļas karbonādes
3 ēd.k. saulespuķu eļļas

 

Pagatavošana:


Ingveru nomazgājiet un sagrieziet mazos gabaliņos, izspiediet caur spiedi. Ķiploku nomizojiet un izspiediet. Čillī piparu pārgrieziet uz pusēm, izņemiet sēklas. Pāksts pusītes nomazgājiet un smalki sakapājiet. Sajauciet kopā ingveru, ķiplokus, čili, tomātu pastu, sinepes, sojas mērci un etiķi.


Karbonādes nosusiniet, no abām pusēm apsmērējiet ar sagatavoto garšvielu pastu, salieciet citu uz citas, pārsedziet un apmēram 2 stundas marinējiet ledusskapī. Karbonādes izņemiet no ledusskapja un ar nazi no tām nobraukājiet garšvielu pastu. Lielā pannā sakarsējiet eļļu. Uz vidēji lielas uguns cepiet tajā karbonādes no katras puses 6-8 minūtes. Tās ir gatavas, ja, iedurot gaļā, no tās iztek tikai dzidra sula.


Klāt pasniedz rīsus un pikantu mērci un pārkaisiet ar lociņiem...

 

Mērces pagatavošana:


Piecepumu pannā šķīdiniet ar 1/8 litra nesaldinātas ābolu sulas. Piejauciet klāt no karbonādēm noņemto garšvielu pastu un visu kopā uzvāriet...





Komentāri



Saistītie raksti

Saceptas liellopu ribiņas ar kolu Gaļas ēdieni 45
Avokado salāti ar gurķiem un garnelēm Salāti 50
Vasarīgā kabaču zupa ar rīsiem Zupas 84
Pildītie tomāti ar garnelēm Uzkodas 225
Ķīnas kāpostu, ābolu un siera salāti Salāti 143
Cepta paprika ar ķiplokiem Siltie ēdieni 136
Vistas gaļas šašliks ar papriku Gaļas ēdieni 142
Biezpiena sacepums ar zemenēm Sacepums 179
Vasarīgā aukstā zupa ar redīsiem Zupas 133
Gaļas bumbiņas cepeškrāsnī Gaļas ēdieni 184
Biezpiena deserts ar zemenēm Saldais 186
Vista ar timiānu sēņu mērcē Gaļas ēdieni 118
Cepti kabači ar siera maliņu Siltie ēdieni 176
Brokastu sendvičs ar tunča salātiem Uzkodas 186
Vistas gaļas kotletes ar zaļumiem un sinepēm Gaļas ēdieni 217
Vairāk »

© gatavovisi.lv | info@gatavovisi.lv | Par sīkdatnēm