Plovs Siltie ēdieni 2024

 

Sastāvdaļas:


rīsi
nomizoti tomāti
burkāni
sīpoli
cūkgaļa
ķiploki
garšvielas


Gatavošana:


Rīsus izvāra. Apcep sīpolus, turpat pievieno burkānus, tad tomātus (var aizvietot ar tomātu pastu) un sautē, kamēr pusgatavs. Pievieno sagrieztu gaļu un sasautē gatavu. Pieliek saspiestu ķiploku, citas garšvielas.
Sautējumam jābūt ar šķidrumu, ja tas iztvaikojis – pievieno ūdeni.
Dārzeņu un gaļas maisījumam pievieno rīsus un uz lēnas uguns maisot karsē, kamēr viss šķidrums sasūcies rīsos.





Komentāri



Saistītie raksti

Brokastu sendvičs ar tunča salātiem Uzkodas 58
Vistas gaļas kotletes ar zaļumiem un sinepēm Gaļas ēdieni 51
Pīrāgs ar sieru un cherry tomātiem, itāļu gaumē Siltie ēdieni 68
KFC vistu kājiņas ar mērci Kūkas 94
Zivs ar dārzeņiem grieķu gaumē Siltie ēdieni 91
Siera zupa ar šampinjoniem Zupas 99
Aukstā gurķu zupa ar vītinātiem tomātiem un mocarellu Zupas 90
Lasis ar citronu un pākšu pupiņām Siltie ēdieni 93
Plovs uz ugunskura uzbekistāņu gaumē Siltie ēdieni 96
Pīrāgs ar zemenēm multikatlā Kūkas 98
Vasarīgie vistu salāti ar apelsīniem Salāti 84
Atspirdzinošā vasaras zemeņu limonāde Dzērieni 65
Pildītie kartupeļi ar sēnēm un sieru Siltie ēdieni 60
Kāpostu salāti ar redīsiem un burkāniem Salāti 117
Biezpiena deserts ar banāniem Saldais 146
Vairāk »

© gatavovisi.lv | info@gatavovisi.lv | Par sīkdatnēm