Rīsi ar vistu un zaļajiem zirnīšiem Siltie ēdieni 223

 

 

Sastāvdaļas:


Gargraudu rīsi - 200g,
Sīpols - 1gab,
Burkāns - 1gab,
Ķiploku daiviņa - 1gab,
Svaigi sakapāti pētersīļi - 1 ēd.k,
Augu eļļa - 1 ēd.k,
Vistas fileja - 2gab,
Tomātu mērce - 300ml,
Buljona kubiks - pusīte,
Ūdens - 100ml,
Saldēti zirnīši - 100g,
Sāls, malti pipari - pēc garšas.


Pagatavošana:


1. Izvāra rīsus sāļā ūdenī.


2. Nomizo un rupji sagriež sīpolu un burkānu. Sasmalcina ķiploku.


3. Uzsilda pannu ar eļļu, apcep dārzeņus līdz gatavībai 7-8 minūšu garumā.


4. Pievieno sagrieztu vistas fileju, gatavo, kamēr vista kļūst balta.


5. Pievieno tomātu mērci, sadrupina buljona kubiku, pielej ūdeni un ieber pētersīļus. Uzliek vāku un sautē 15 minūtes.


6. Pievieno saldētus zirnīšus un gatavo vēl 3 minūtes.


7. Pievieno vārītus rīsus un garšvielas, samaisa.

 





Komentāri



Saistītie raksti

Brokastu sendvičs ar tunča salātiem Uzkodas 58
Vistas gaļas kotletes ar zaļumiem un sinepēm Gaļas ēdieni 51
Pīrāgs ar sieru un cherry tomātiem, itāļu gaumē Siltie ēdieni 68
KFC vistu kājiņas ar mērci Kūkas 94
Zivs ar dārzeņiem grieķu gaumē Siltie ēdieni 91
Siera zupa ar šampinjoniem Zupas 99
Aukstā gurķu zupa ar vītinātiem tomātiem un mocarellu Zupas 90
Lasis ar citronu un pākšu pupiņām Siltie ēdieni 93
Plovs uz ugunskura uzbekistāņu gaumē Siltie ēdieni 96
Pīrāgs ar zemenēm multikatlā Kūkas 98
Vasarīgie vistu salāti ar apelsīniem Salāti 84
Atspirdzinošā vasaras zemeņu limonāde Dzērieni 65
Pildītie kartupeļi ar sēnēm un sieru Siltie ēdieni 60
Kāpostu salāti ar redīsiem un burkāniem Salāti 117
Biezpiena deserts ar banāniem Saldais 146
Vairāk »

© gatavovisi.lv | info@gatavovisi.lv | Par sīkdatnēm