Rīsi ar vistu un zaļajiem zirnīšiem Siltie ēdieni 284

 

 

Sastāvdaļas:


Gargraudu rīsi - 200g,
Sīpols - 1gab,
Burkāns - 1gab,
Ķiploku daiviņa - 1gab,
Svaigi sakapāti pētersīļi - 1 ēd.k,
Augu eļļa - 1 ēd.k,
Vistas fileja - 2gab,
Tomātu mērce - 300ml,
Buljona kubiks - pusīte,
Ūdens - 100ml,
Saldēti zirnīši - 100g,
Sāls, malti pipari - pēc garšas.


Pagatavošana:


1. Izvāra rīsus sāļā ūdenī.


2. Nomizo un rupji sagriež sīpolu un burkānu. Sasmalcina ķiploku.


3. Uzsilda pannu ar eļļu, apcep dārzeņus līdz gatavībai 7-8 minūšu garumā.


4. Pievieno sagrieztu vistas fileju, gatavo, kamēr vista kļūst balta.


5. Pievieno tomātu mērci, sadrupina buljona kubiku, pielej ūdeni un ieber pētersīļus. Uzliek vāku un sautē 15 minūtes.


6. Pievieno saldētus zirnīšus un gatavo vēl 3 minūtes.


7. Pievieno vārītus rīsus un garšvielas, samaisa.

 





Komentāri



Saistītie raksti

Saceptas liellopu ribiņas ar kolu Gaļas ēdieni 45
Avokado salāti ar gurķiem un garnelēm Salāti 50
Vasarīgā kabaču zupa ar rīsiem Zupas 84
Pildītie tomāti ar garnelēm Uzkodas 225
Ķīnas kāpostu, ābolu un siera salāti Salāti 143
Cepta paprika ar ķiplokiem Siltie ēdieni 136
Vistas gaļas šašliks ar papriku Gaļas ēdieni 142
Biezpiena sacepums ar zemenēm Sacepums 179
Vasarīgā aukstā zupa ar redīsiem Zupas 133
Gaļas bumbiņas cepeškrāsnī Gaļas ēdieni 184
Biezpiena deserts ar zemenēm Saldais 186
Vista ar timiānu sēņu mērcē Gaļas ēdieni 118
Cepti kabači ar siera maliņu Siltie ēdieni 176
Brokastu sendvičs ar tunča salātiem Uzkodas 186
Vistas gaļas kotletes ar zaļumiem un sinepēm Gaļas ēdieni 217
Vairāk »

© gatavovisi.lv | info@gatavovisi.lv | Par sīkdatnēm