Sacepums - suflē "Saulīte" Sacepums 1780

 

 

Sastāvdaļas:


Tītara fileja - 300g, 

 Rīsi - 100g,
 Olas - 2gab,
 Krējums - 50g,
 Piens - 100ml,
 Burkāns - 1gab.

Pagatavošana:


1. Izvarīt rīsus sālītā ūenī, ūdeni noliet, rīsus nomazgāt.


2. Fileju nomazgāt, nosusināt un izlaist caur gaļas maļamo aparātu.


3. Burkānu sarīvēt uz smalkās rīves.


4. Sajaukt rīsus, tītara gaļu, olas, krējumu, pienu un burkānu.


5. Pievienot sāli pēc garšas.


6. Masu izliekam cepešpannā.


7. Ieliekam 200 grādu karstā cepeškrāsnī un cepam 40-45 minūtes.


Labu apetīti!





Komentāri



Saistītie raksti

Saceptas liellopu ribiņas ar kolu Gaļas ēdieni 43
Avokado salāti ar gurķiem un garnelēm Salāti 45
Vasarīgā kabaču zupa ar rīsiem Zupas 80
Pildītie tomāti ar garnelēm Uzkodas 223
Ķīnas kāpostu, ābolu un siera salāti Salāti 139
Cepta paprika ar ķiplokiem Siltie ēdieni 133
Vistas gaļas šašliks ar papriku Gaļas ēdieni 140
Biezpiena sacepums ar zemenēm Sacepums 177
Vasarīgā aukstā zupa ar redīsiem Zupas 132
Gaļas bumbiņas cepeškrāsnī Gaļas ēdieni 180
Biezpiena deserts ar zemenēm Saldais 184
Vista ar timiānu sēņu mērcē Gaļas ēdieni 116
Cepti kabači ar siera maliņu Siltie ēdieni 172
Brokastu sendvičs ar tunča salātiem Uzkodas 184
Vistas gaļas kotletes ar zaļumiem un sinepēm Gaļas ēdieni 212
Vairāk »

© gatavovisi.lv | info@gatavovisi.lv | Par sīkdatnēm