Salāti ar zaļajiem zirnīšiem un bekonu itāļu gaumē Salāti 441

 

 

Sastāvdaļas:


🍴 Bekons - 100 g,
🍴 Sīpols - 1 gab,
🍴 Sasaldēti zirnīši - 1 iepak.
🍴 Bagete - 1 gab,
🍴 Olīveļļa - 3 ēd.k,
🍴 Balzāmetiķis - 1 ēd.k,
🍴 Dižonas sinepes - 1 ēd.k,
🍴 Piparmētra - pasniegšanai.


Pagatavošana:


1. Bekonu sagriež vidējos gabaliņos un apcep līdz zeltainai nokrāsai. Pārliek atsevišķā traukā.


2. Tajā pat pannā apcep sīpolus līdz mīkstumam, pievieno zaļos zirnīšus un sautē 5 minūtes.


3. Maizi sagriež kubiciņos un apcep uz pannas vai cepeškrāsnī.


4. Sajauc olīveļļu, balzāmetiķi un sinepes.


5. Sajauc salātu traukā bekonu, sīpolu, zirnīšus un maizi. Aplej ar olīveļļas, balzāmetiķa un sinepju maisījumu, izdekorējot ar piparmētru lapiņām.





Komentāri



Saistītie raksti

Saceptas liellopu ribiņas ar kolu Gaļas ēdieni 45
Avokado salāti ar gurķiem un garnelēm Salāti 50
Vasarīgā kabaču zupa ar rīsiem Zupas 84
Pildītie tomāti ar garnelēm Uzkodas 225
Ķīnas kāpostu, ābolu un siera salāti Salāti 143
Cepta paprika ar ķiplokiem Siltie ēdieni 136
Vistas gaļas šašliks ar papriku Gaļas ēdieni 142
Biezpiena sacepums ar zemenēm Sacepums 179
Vasarīgā aukstā zupa ar redīsiem Zupas 133
Gaļas bumbiņas cepeškrāsnī Gaļas ēdieni 184
Biezpiena deserts ar zemenēm Saldais 186
Vista ar timiānu sēņu mērcē Gaļas ēdieni 118
Cepti kabači ar siera maliņu Siltie ēdieni 176
Brokastu sendvičs ar tunča salātiem Uzkodas 186
Vistas gaļas kotletes ar zaļumiem un sinepēm Gaļas ēdieni 217
Vairāk »

© gatavovisi.lv | info@gatavovisi.lv | Par sīkdatnēm