`Slinkais` Napoleons Kūkas 6133

 



Sastāvdaļas:

kārtainie cepumi "austiņas" - 800 gr,

Priekš krēma:
olas - 3 gab.
piens - 1 l
cukurs - 1/2 glāze
milti - 6 ēdamkarotes
sviests -150 g
vaniļas cukurs.

Pagatavošana:

Gatavojam krēmu: sajaucam olas ar pienu, cukuru, vaniļas cukuru un miltiem.
Maisam akurāti, lai nebūtu kunkuļu. Pēc tā liekam uz uguns vārīties, pastāvīgi apmaisot, līdz sabiezē. Kad ir gatavs ņemam nost no uguns, mazliet atdzesējam un pievienojam sviestu. Sakuļam krēmu ar karoti.

Napoleons:

Cepumus iemērcam krēmā un kārtās liekam kūku. Jāsanāk apmēram 5 kārtas. Augšā uzlejam palikušo krēmu. Atstājam ledusskapī mazliet ievilkties. Labu apetīti!





Komentāri



Saistītie raksti

Saceptas liellopu ribiņas ar kolu Gaļas ēdieni 41
Avokado salāti ar gurķiem un garnelēm Salāti 43
Vasarīgā kabaču zupa ar rīsiem Zupas 77
Pildītie tomāti ar garnelēm Uzkodas 220
Ķīnas kāpostu, ābolu un siera salāti Salāti 137
Cepta paprika ar ķiplokiem Siltie ēdieni 131
Vistas gaļas šašliks ar papriku Gaļas ēdieni 137
Biezpiena sacepums ar zemenēm Sacepums 175
Vasarīgā aukstā zupa ar redīsiem Zupas 129
Gaļas bumbiņas cepeškrāsnī Gaļas ēdieni 176
Biezpiena deserts ar zemenēm Saldais 182
Vista ar timiānu sēņu mērcē Gaļas ēdieni 114
Cepti kabači ar siera maliņu Siltie ēdieni 169
Brokastu sendvičs ar tunča salātiem Uzkodas 183
Vistas gaļas kotletes ar zaļumiem un sinepēm Gaļas ēdieni 209
Vairāk »

© gatavovisi.lv | info@gatavovisi.lv | Par sīkdatnēm