Slinkie kāpostu tīteņi Siltie ēdieni 3432

 

 

Sastāvdaļas:


 Maltā gaļa - 500g,
 Rīsi - 100g,
 Olas - 2gab,
 Svaigs kāposts
Svaigs burkāns - 1gab,
 Tomātu pasta, krējums
 Mīļākās garšvielas.

Pagatavošana:


Rīsus izvārīt, burkānu sarīvēt uz smalkās rīves, kāpostu sagriezt pēc iespējas smalkāk, pievienot malto gaļu, olas, uzbert sāli un piparus. Tiem kam garšo sīpoli, tie var pievienot sīpolus. Visu apmaisīt.
Sagatavojam mērci, sajaucam tomātu pastu ar krējumu, pievienojam sāli un savas mīļākās garšvielas.
Mazliet paņemam gaļas masu un formējam kā kotletītes, liekam cepties uz pannas. Kad ir mazliet apcepts liekam cepešpannā, aplejam ar pagatavoto mērci un liekam cepeškrāsnī uz 30 minūtēm, 180 grādu temperatūrā. Izdekorējam ar zaļumiem.





Komentāri



Saistītie raksti

Brokastu sendvičs ar tunča salātiem Uzkodas 58
Vistas gaļas kotletes ar zaļumiem un sinepēm Gaļas ēdieni 51
Pīrāgs ar sieru un cherry tomātiem, itāļu gaumē Siltie ēdieni 68
KFC vistu kājiņas ar mērci Kūkas 94
Zivs ar dārzeņiem grieķu gaumē Siltie ēdieni 91
Siera zupa ar šampinjoniem Zupas 99
Aukstā gurķu zupa ar vītinātiem tomātiem un mocarellu Zupas 90
Lasis ar citronu un pākšu pupiņām Siltie ēdieni 93
Plovs uz ugunskura uzbekistāņu gaumē Siltie ēdieni 96
Pīrāgs ar zemenēm multikatlā Kūkas 98
Vasarīgie vistu salāti ar apelsīniem Salāti 84
Atspirdzinošā vasaras zemeņu limonāde Dzērieni 65
Pildītie kartupeļi ar sēnēm un sieru Siltie ēdieni 60
Kāpostu salāti ar redīsiem un burkāniem Salāti 117
Biezpiena deserts ar banāniem Saldais 146
Vairāk »

© gatavovisi.lv | info@gatavovisi.lv | Par sīkdatnēm