Slinkie kāpostu tīteņi Siltie ēdieni 3557

 

 

Sastāvdaļas:


 Maltā gaļa - 500g,
 Rīsi - 100g,
 Olas - 2gab,
 Svaigs kāposts
Svaigs burkāns - 1gab,
 Tomātu pasta, krējums
 Mīļākās garšvielas.

Pagatavošana:


Rīsus izvārīt, burkānu sarīvēt uz smalkās rīves, kāpostu sagriezt pēc iespējas smalkāk, pievienot malto gaļu, olas, uzbert sāli un piparus. Tiem kam garšo sīpoli, tie var pievienot sīpolus. Visu apmaisīt.
Sagatavojam mērci, sajaucam tomātu pastu ar krējumu, pievienojam sāli un savas mīļākās garšvielas.
Mazliet paņemam gaļas masu un formējam kā kotletītes, liekam cepties uz pannas. Kad ir mazliet apcepts liekam cepešpannā, aplejam ar pagatavoto mērci un liekam cepeškrāsnī uz 30 minūtēm, 180 grādu temperatūrā. Izdekorējam ar zaļumiem.





Komentāri



Saistītie raksti

Saceptas liellopu ribiņas ar kolu Gaļas ēdieni 43
Avokado salāti ar gurķiem un garnelēm Salāti 45
Vasarīgā kabaču zupa ar rīsiem Zupas 80
Pildītie tomāti ar garnelēm Uzkodas 223
Ķīnas kāpostu, ābolu un siera salāti Salāti 139
Cepta paprika ar ķiplokiem Siltie ēdieni 133
Vistas gaļas šašliks ar papriku Gaļas ēdieni 140
Biezpiena sacepums ar zemenēm Sacepums 177
Vasarīgā aukstā zupa ar redīsiem Zupas 132
Gaļas bumbiņas cepeškrāsnī Gaļas ēdieni 180
Biezpiena deserts ar zemenēm Saldais 184
Vista ar timiānu sēņu mērcē Gaļas ēdieni 116
Cepti kabači ar siera maliņu Siltie ēdieni 172
Brokastu sendvičs ar tunča salātiem Uzkodas 184
Vistas gaļas kotletes ar zaļumiem un sinepēm Gaļas ēdieni 212
Vairāk »

© gatavovisi.lv | info@gatavovisi.lv | Par sīkdatnēm