Soļanka ar žāvētu vistu un gaļu Zupas 1685

 

 

Sastāvdaļas:


● 2 Sardeles
● 12 olīves
● 4 cīsiņi
● по 2 marinēti gurķīši
● 1 itrons
● sīpols un burkāns
● ½ žāvēta vista
● 4 ēdamkarotes krējuma
● 3 ēdamkarotes augu eļļas
● 2 ēdamkarotes tomātu pastas

 

Pagatavošana:


Sagriežam salmiņos burkānu un sīpolu, apcepjam kopā ar tomātu pastu augu eļļā līdz paliek mīksts. Kubikos sagriežam gurķus, bez eļļas apcepjam līdz tek šķidrums no gurķiem. Visus gaļas produktus izņemot vistu, sagriežam salmiņos, šķēlītēs sagriežam citronu, gabaliņos - vistu, aplejam vistu ar 3l ūdens, 20 minūtes vāram. Tālāk gatavā buljonā pie vistas izliekam visus gaļas produktus, olīves arī un vāram 15 minūtes, pieberam sāli un piparus. Pirms pasniegšanas katrā šķīvī ieliekam citrona šķēlīti, krējumu un uzberam katrai porcijai zaļumus.





Komentāri



Saistītie raksti

Vistas gaļas šašliks ar papriku Gaļas ēdieni 18
Biezpiena sacepums ar zemenēm Sacepums 21
Vasarīgā aukstā zupa ar redīsiem Zupas 13
Gaļas bumbiņas cepeškrāsnī Gaļas ēdieni 49
Biezpiena deserts ar zemenēm Saldais 61
Vista ar timiānu sēņu mērcē Gaļas ēdieni 30
Cepti kabači ar siera maliņu Siltie ēdieni 31
Brokastu sendvičs ar tunča salātiem Uzkodas 89
Vistas gaļas kotletes ar zaļumiem un sinepēm Gaļas ēdieni 62
Pīrāgs ar sieru un cherry tomātiem, itāļu gaumē Siltie ēdieni 76
KFC vistu kājiņas ar mērci Kūkas 108
Zivs ar dārzeņiem grieķu gaumē Siltie ēdieni 100
Siera zupa ar šampinjoniem Zupas 108
Aukstā gurķu zupa ar vītinātiem tomātiem un mocarellu Zupas 102
Lasis ar citronu un pākšu pupiņām Siltie ēdieni 104
Vairāk »

© gatavovisi.lv | info@gatavovisi.lv | Par sīkdatnēm