Soļanka ar žāvētu vistu un gaļu Zupas 1747

 

 

Sastāvdaļas:


● 2 Sardeles
● 12 olīves
● 4 cīsiņi
● по 2 marinēti gurķīši
● 1 itrons
● sīpols un burkāns
● ½ žāvēta vista
● 4 ēdamkarotes krējuma
● 3 ēdamkarotes augu eļļas
● 2 ēdamkarotes tomātu pastas

 

Pagatavošana:


Sagriežam salmiņos burkānu un sīpolu, apcepjam kopā ar tomātu pastu augu eļļā līdz paliek mīksts. Kubikos sagriežam gurķus, bez eļļas apcepjam līdz tek šķidrums no gurķiem. Visus gaļas produktus izņemot vistu, sagriežam salmiņos, šķēlītēs sagriežam citronu, gabaliņos - vistu, aplejam vistu ar 3l ūdens, 20 minūtes vāram. Tālāk gatavā buljonā pie vistas izliekam visus gaļas produktus, olīves arī un vāram 15 minūtes, pieberam sāli un piparus. Pirms pasniegšanas katrā šķīvī ieliekam citrona šķēlīti, krējumu un uzberam katrai porcijai zaļumus.





Komentāri



Saistītie raksti

Saceptas liellopu ribiņas ar kolu Gaļas ēdieni 45
Avokado salāti ar gurķiem un garnelēm Salāti 50
Vasarīgā kabaču zupa ar rīsiem Zupas 84
Pildītie tomāti ar garnelēm Uzkodas 225
Ķīnas kāpostu, ābolu un siera salāti Salāti 143
Cepta paprika ar ķiplokiem Siltie ēdieni 136
Vistas gaļas šašliks ar papriku Gaļas ēdieni 142
Biezpiena sacepums ar zemenēm Sacepums 179
Vasarīgā aukstā zupa ar redīsiem Zupas 133
Gaļas bumbiņas cepeškrāsnī Gaļas ēdieni 184
Biezpiena deserts ar zemenēm Saldais 186
Vista ar timiānu sēņu mērcē Gaļas ēdieni 118
Cepti kabači ar siera maliņu Siltie ēdieni 176
Brokastu sendvičs ar tunča salātiem Uzkodas 186
Vistas gaļas kotletes ar zaļumiem un sinepēm Gaļas ēdieni 217
Vairāk »

© gatavovisi.lv | info@gatavovisi.lv | Par sīkdatnēm