Torte Viktorija ar zemeņu džemu Kūkas 151

 

 

Sastāvdaļas:


Mīksts sviests - 175g,
Cukurs - 175,
Olas - 3gab,
Milti - 175g,
Cepampulveris - 2 tēj.k, bez kaudzītes,
Vaniļas cukurs - 1 tēj.k,
Piens - 2 ēd.k,


Pildījumam:


Saldais krējums - 150ml,
Zemeņu džems - 5 ēd.k,
Pūdercukurs.


Pagatavošana:


Sakuļ ar mikseri sviestu, cukuru, olas, miltus, cepampulveri un vaniļu lielā bļodā, līdz iegūst gaišu masu. Pievieno pienu, samaisa.


Sadala mīklu divās daļās un cep ar sviestu apsmērētā apaļā cepešpannā 18 cm diametrā, 180 grādu karstā cepeškrāsnī 25 minūtes. Atdzesē.


Sakuļ aukstu saldo krējumu ar mikseri.


Apsmērē vienu biskvītu ar džemu un sakultu saldo krējumu, apsedz ar otru biskvītu. Uzber pūdercukuru.


Ieteikums: vasarā pildījumam var izmantot sauju svaigu zemeņu.





Komentāri



Saistītie raksti

Pildītie tomāti ar garnelēm Uzkodas 16
Ķīnas kāpostu, ābolu un siera salāti Salāti 30
Cepta paprika ar ķiplokiem Siltie ēdieni 35
Vistas gaļas šašliks ar papriku Gaļas ēdieni 40
Biezpiena sacepums ar zemenēm Sacepums 54
Vasarīgā aukstā zupa ar redīsiem Zupas 37
Gaļas bumbiņas cepeškrāsnī Gaļas ēdieni 60
Biezpiena deserts ar zemenēm Saldais 77
Vista ar timiānu sēņu mērcē Gaļas ēdieni 40
Cepti kabači ar siera maliņu Siltie ēdieni 42
Brokastu sendvičs ar tunča salātiem Uzkodas 95
Vistas gaļas kotletes ar zaļumiem un sinepēm Gaļas ēdieni 68
Pīrāgs ar sieru un cherry tomātiem, itāļu gaumē Siltie ēdieni 84
KFC vistu kājiņas ar mērci Kūkas 114
Zivs ar dārzeņiem grieķu gaumē Siltie ēdieni 107
Vairāk »

© gatavovisi.lv | info@gatavovisi.lv | Par sīkdatnēm