Torte Viktorija ar zemeņu džemu Kūkas 200

 

 

Sastāvdaļas:


Mīksts sviests - 175g,
Cukurs - 175,
Olas - 3gab,
Milti - 175g,
Cepampulveris - 2 tēj.k, bez kaudzītes,
Vaniļas cukurs - 1 tēj.k,
Piens - 2 ēd.k,


Pildījumam:


Saldais krējums - 150ml,
Zemeņu džems - 5 ēd.k,
Pūdercukurs.


Pagatavošana:


Sakuļ ar mikseri sviestu, cukuru, olas, miltus, cepampulveri un vaniļu lielā bļodā, līdz iegūst gaišu masu. Pievieno pienu, samaisa.


Sadala mīklu divās daļās un cep ar sviestu apsmērētā apaļā cepešpannā 18 cm diametrā, 180 grādu karstā cepeškrāsnī 25 minūtes. Atdzesē.


Sakuļ aukstu saldo krējumu ar mikseri.


Apsmērē vienu biskvītu ar džemu un sakultu saldo krējumu, apsedz ar otru biskvītu. Uzber pūdercukuru.


Ieteikums: vasarā pildījumam var izmantot sauju svaigu zemeņu.





Komentāri



Saistītie raksti

Saceptas liellopu ribiņas ar kolu Gaļas ēdieni 41
Avokado salāti ar gurķiem un garnelēm Salāti 43
Vasarīgā kabaču zupa ar rīsiem Zupas 77
Pildītie tomāti ar garnelēm Uzkodas 220
Ķīnas kāpostu, ābolu un siera salāti Salāti 137
Cepta paprika ar ķiplokiem Siltie ēdieni 131
Vistas gaļas šašliks ar papriku Gaļas ēdieni 137
Biezpiena sacepums ar zemenēm Sacepums 175
Vasarīgā aukstā zupa ar redīsiem Zupas 129
Gaļas bumbiņas cepeškrāsnī Gaļas ēdieni 176
Biezpiena deserts ar zemenēm Saldais 182
Vista ar timiānu sēņu mērcē Gaļas ēdieni 114
Cepti kabači ar siera maliņu Siltie ēdieni 169
Brokastu sendvičs ar tunča salātiem Uzkodas 183
Vistas gaļas kotletes ar zaļumiem un sinepēm Gaļas ēdieni 209
Vairāk »

© gatavovisi.lv | info@gatavovisi.lv | Par sīkdatnēm