Vasarīgā kabaču zupa ar rīsiem Zupas 79

 

 

Sastāvdaļas:


Burkāns - 1gab,
Sīpols - 1gab,
Ķiploku daiviņas - 2gab,
Olīveļļa - cepšanai,
Kartupeļi - 2gab,
Kabacis - 1gab,
Sasaldēti zaļie zirnīši - 1/2 glāze,
Itāļu zāles - 1/2 tēj.k,
Ūdens vai dārzeņu buljons - pēc garšas,
Konservētas sarkanās pupiņas - 1/2 burciņa.


Pagatavošana:


Burkānus nomizo un sagriež plānos gabalos. Nomizotos sīpolus un ķiplokus smalki sakapā.


Apcep dārzeņus katliņā ar olīveļļu.


Pievieno sagrieztus kubiciņos kabačus un kartupeļus, ieber rīsus un itāļu zāles.


Apcep visu mnūtes garumā, pēc tam aplej ar verdošu ūdeni vai buljonu. Pievieno zaļos zirnīšus.


Pievieno sāli un vāra uz nelielas uguns, līdz ir gatavi rīsi. Beigās pievieno pupiņas.





Komentāri



Saistītie raksti

Saceptas liellopu ribiņas ar kolu Gaļas ēdieni 43
Avokado salāti ar gurķiem un garnelēm Salāti 44
Pildītie tomāti ar garnelēm Uzkodas 223
Ķīnas kāpostu, ābolu un siera salāti Salāti 139
Cepta paprika ar ķiplokiem Siltie ēdieni 132
Vistas gaļas šašliks ar papriku Gaļas ēdieni 139
Biezpiena sacepums ar zemenēm Sacepums 177
Vasarīgā aukstā zupa ar redīsiem Zupas 131
Gaļas bumbiņas cepeškrāsnī Gaļas ēdieni 180
Biezpiena deserts ar zemenēm Saldais 183
Vista ar timiānu sēņu mērcē Gaļas ēdieni 115
Cepti kabači ar siera maliņu Siltie ēdieni 171
Brokastu sendvičs ar tunča salātiem Uzkodas 184
Vistas gaļas kotletes ar zaļumiem un sinepēm Gaļas ēdieni 212
Pīrāgs ar sieru un cherry tomātiem, itāļu gaumē Siltie ēdieni 199
Vairāk »

© gatavovisi.lv | info@gatavovisi.lv | Par sīkdatnēm