Vīnogu un jogurta želeja, bez cukura Saldais 349

 

 

Sastāvdaļas:

⚫ Vīnogas — 1,2 kg
⚫ Agars — 1,5 +1,5 tēj.k
⚫ Jogurts bez piedevām — 1 glāze

 

 

 

 

Izspiežam no vīnogām sulu ar sulas spiedes palīdzību, process aizņems ne vairāk kā 2 minūtes. 100 g vīnogu es atstāju dekorēšanai.

 

 

Katliņā ielejam 100 ml sulas un pievienojam 1,5 tēj.k agara. Liekam uz vidējas uguns un novedam līdz vārīšanas procesam, vāram 1 minūti.

 

 

Karstā masā pievienojam jogurtu un maisām, galvenais ir karsēt kopā ar jogurtu, savādāk sanāks biezpiens. 

 

 

Izliekam jogurta masu formiņās vai glāzēs. Atdzesējam masu, līdz sastingšanai. Es atdzesēju ledusskapī, agars ļoti ātri iedarbojas.

 

 

Ar atlikušo vīnogu sulu darām tāpat, pievienojam 1,5 tēj.k agara un vāram minūti. Uzlejam uz sastingušās jogurta kārtas.





Komentāri



Saistītie raksti

Vistas gaļas šašliks ar papriku Gaļas ēdieni 18
Biezpiena sacepums ar zemenēm Sacepums 21
Vasarīgā aukstā zupa ar redīsiem Zupas 13
Gaļas bumbiņas cepeškrāsnī Gaļas ēdieni 49
Biezpiena deserts ar zemenēm Saldais 61
Vista ar timiānu sēņu mērcē Gaļas ēdieni 30
Cepti kabači ar siera maliņu Siltie ēdieni 31
Brokastu sendvičs ar tunča salātiem Uzkodas 89
Vistas gaļas kotletes ar zaļumiem un sinepēm Gaļas ēdieni 61
Pīrāgs ar sieru un cherry tomātiem, itāļu gaumē Siltie ēdieni 76
KFC vistu kājiņas ar mērci Kūkas 108
Zivs ar dārzeņiem grieķu gaumē Siltie ēdieni 100
Siera zupa ar šampinjoniem Zupas 108
Aukstā gurķu zupa ar vītinātiem tomātiem un mocarellu Zupas 102
Lasis ar citronu un pākšu pupiņām Siltie ēdieni 104
Vairāk »

© gatavovisi.lv | info@gatavovisi.lv | Par sīkdatnēm