Vīnogu un jogurta želeja, bez cukura Saldais 396

 

 

Sastāvdaļas:

⚫ Vīnogas — 1,2 kg
⚫ Agars — 1,5 +1,5 tēj.k
⚫ Jogurts bez piedevām — 1 glāze

 

 

 

 

Izspiežam no vīnogām sulu ar sulas spiedes palīdzību, process aizņems ne vairāk kā 2 minūtes. 100 g vīnogu es atstāju dekorēšanai.

 

 

Katliņā ielejam 100 ml sulas un pievienojam 1,5 tēj.k agara. Liekam uz vidējas uguns un novedam līdz vārīšanas procesam, vāram 1 minūti.

 

 

Karstā masā pievienojam jogurtu un maisām, galvenais ir karsēt kopā ar jogurtu, savādāk sanāks biezpiens. 

 

 

Izliekam jogurta masu formiņās vai glāzēs. Atdzesējam masu, līdz sastingšanai. Es atdzesēju ledusskapī, agars ļoti ātri iedarbojas.

 

 

Ar atlikušo vīnogu sulu darām tāpat, pievienojam 1,5 tēj.k agara un vāram minūti. Uzlejam uz sastingušās jogurta kārtas.





Komentāri



Saistītie raksti

Saceptas liellopu ribiņas ar kolu Gaļas ēdieni 45
Avokado salāti ar gurķiem un garnelēm Salāti 50
Vasarīgā kabaču zupa ar rīsiem Zupas 84
Pildītie tomāti ar garnelēm Uzkodas 225
Ķīnas kāpostu, ābolu un siera salāti Salāti 143
Cepta paprika ar ķiplokiem Siltie ēdieni 136
Vistas gaļas šašliks ar papriku Gaļas ēdieni 142
Biezpiena sacepums ar zemenēm Sacepums 179
Vasarīgā aukstā zupa ar redīsiem Zupas 133
Gaļas bumbiņas cepeškrāsnī Gaļas ēdieni 184
Biezpiena deserts ar zemenēm Saldais 186
Vista ar timiānu sēņu mērcē Gaļas ēdieni 118
Cepti kabači ar siera maliņu Siltie ēdieni 176
Brokastu sendvičs ar tunča salātiem Uzkodas 186
Vistas gaļas kotletes ar zaļumiem un sinepēm Gaļas ēdieni 217
Vairāk »

© gatavovisi.lv | info@gatavovisi.lv | Par sīkdatnēm