Vista kefīra marinādē Gaļas ēdieni 2440

 

Sastāvdaļas:
🍴 Vista vesela - 1 gab,
🍴 Kefīrs - 0,75l,
🍴 Sāls - pēc garšas,
🍴 Vistas garšvielas - pēc garšas.

Pagatavošana:
Vistu nomazgāt, sadalīt gabalos. Uzbert sāli un vistas garšvielas.
Ieliekam vistu dziļākā traukā un aplejam ar kefīru, tā lai pilnībā vista būtu kefīrā.
Atstājam, lai iemarinējas uz 2 stundām.
Ieliekam dziļā cepešpannā un cepam 180 grādu temperatūrā kādu stundu, līdz vista kļūst zeltaini brūna.
LABU APETĪTI!





Komentāri



Saistītie raksti

Pildītie tomāti ar garnelēm Uzkodas 16
Ķīnas kāpostu, ābolu un siera salāti Salāti 30
Cepta paprika ar ķiplokiem Siltie ēdieni 35
Vistas gaļas šašliks ar papriku Gaļas ēdieni 40
Biezpiena sacepums ar zemenēm Sacepums 54
Vasarīgā aukstā zupa ar redīsiem Zupas 37
Gaļas bumbiņas cepeškrāsnī Gaļas ēdieni 60
Biezpiena deserts ar zemenēm Saldais 77
Vista ar timiānu sēņu mērcē Gaļas ēdieni 40
Cepti kabači ar siera maliņu Siltie ēdieni 42
Brokastu sendvičs ar tunča salātiem Uzkodas 96
Vistas gaļas kotletes ar zaļumiem un sinepēm Gaļas ēdieni 69
Pīrāgs ar sieru un cherry tomātiem, itāļu gaumē Siltie ēdieni 85
KFC vistu kājiņas ar mērci Kūkas 115
Zivs ar dārzeņiem grieķu gaumē Siltie ēdieni 108
Vairāk »

© gatavovisi.lv | info@gatavovisi.lv | Par sīkdatnēm