Vista kefīra marinādē Gaļas ēdieni 2563

 

Sastāvdaļas:
🍴 Vista vesela - 1 gab,
🍴 Kefīrs - 0,75l,
🍴 Sāls - pēc garšas,
🍴 Vistas garšvielas - pēc garšas.

Pagatavošana:
Vistu nomazgāt, sadalīt gabalos. Uzbert sāli un vistas garšvielas.
Ieliekam vistu dziļākā traukā un aplejam ar kefīru, tā lai pilnībā vista būtu kefīrā.
Atstājam, lai iemarinējas uz 2 stundām.
Ieliekam dziļā cepešpannā un cepam 180 grādu temperatūrā kādu stundu, līdz vista kļūst zeltaini brūna.
LABU APETĪTI!





Komentāri



Saistītie raksti

Šodien gatavo:

Lečo Salāti 7
Vistas filejas gulašs Gaļas ēdieni 6
Kabaču torte Uzkodas 6
Vistas fileja siera mērcē Gaļas ēdieni 5
Sacepta skumbrija folijā Siltie ēdieni 5
Vista kefīra marinādē Gaļas ēdieni 5
Saceptas liellopu ribiņas ar kolu Gaļas ēdieni 41
Avokado salāti ar gurķiem un garnelēm Salāti 43
Vasarīgā kabaču zupa ar rīsiem Zupas 77
Pildītie tomāti ar garnelēm Uzkodas 219
Ķīnas kāpostu, ābolu un siera salāti Salāti 137
Cepta paprika ar ķiplokiem Siltie ēdieni 131
Vistas gaļas šašliks ar papriku Gaļas ēdieni 137
Biezpiena sacepums ar zemenēm Sacepums 175
Vasarīgā aukstā zupa ar redīsiem Zupas 129
Gaļas bumbiņas cepeškrāsnī Gaļas ēdieni 176
Biezpiena deserts ar zemenēm Saldais 181
Vista ar timiānu sēņu mērcē Gaļas ēdieni 114
Cepti kabači ar siera maliņu Siltie ēdieni 169
Brokastu sendvičs ar tunča salātiem Uzkodas 183
Vistas gaļas kotletes ar zaļumiem un sinepēm Gaļas ēdieni 209
Vairāk »

© gatavovisi.lv | info@gatavovisi.lv | Par sīkdatnēm