Vistas filejas gulašs Gaļas ēdieni 3704

Sastāvdaļas:
Vistas fileja - 500-600g
Burkāni - 1gab.
Sīpols - 1-2gab. 
Ķiploks - 1-2 zobiņi
Saulespuķu eļļa - 3 ēdamkarotes
Ūdens - 1,5 glāze
Krējums - 2 ēdamkarotes
Tomātu pasta - 1 ēdamkarote
Milti - 1 ēdamkarote

Lauru lapas - 1-2gab. 
Sāls, pipari - pēc garšas. 

Pagatavošana:
1. Sagatavojam sastāvdaļas. 
2. Vistas fileju sagriežam nelielos gabaliņos. Izliekam uz uzsildītas pannas, vieglītēm apcepjam. 
3. Pie gaļas pievienojam sarīvētus burkānus, sīki sagrieztus sīpolus un ķiplokus. Samaisam un apcepjam 5-7 minūtes.
4. Gaļai pievienojam krējumu, tomātu pastu un miltus, labi samaisam un sautējam 5 minūtes. 
5. Ielejam pannā ūdeno,vieglītēm samaisam, pasālam, gaidam kad izvārās un atstājam sautēties uz maza uguns vēl 20 minūtes. Beigās gulašam pievienojam lauru lapas un garšvielas. 
6. Pasniedzam ar garnīru un svaigiem dārzeņem. 
- LABU APETĪTI. 





Komentāri



Saistītie raksti

Pildītie tomāti ar garnelēm Uzkodas 16
Ķīnas kāpostu, ābolu un siera salāti Salāti 30
Cepta paprika ar ķiplokiem Siltie ēdieni 35
Vistas gaļas šašliks ar papriku Gaļas ēdieni 40
Biezpiena sacepums ar zemenēm Sacepums 54
Vasarīgā aukstā zupa ar redīsiem Zupas 37
Gaļas bumbiņas cepeškrāsnī Gaļas ēdieni 60
Biezpiena deserts ar zemenēm Saldais 77
Vista ar timiānu sēņu mērcē Gaļas ēdieni 40
Cepti kabači ar siera maliņu Siltie ēdieni 42
Brokastu sendvičs ar tunča salātiem Uzkodas 96
Vistas gaļas kotletes ar zaļumiem un sinepēm Gaļas ēdieni 69
Pīrāgs ar sieru un cherry tomātiem, itāļu gaumē Siltie ēdieni 85
KFC vistu kājiņas ar mērci Kūkas 115
Zivs ar dārzeņiem grieķu gaumē Siltie ēdieni 108
Vairāk »

© gatavovisi.lv | info@gatavovisi.lv | Par sīkdatnēm