Vistas filejas gulašs Gaļas ēdieni 3971

Sastāvdaļas:
Vistas fileja - 500-600g
Burkāni - 1gab.
Sīpols - 1-2gab. 
Ķiploks - 1-2 zobiņi
Saulespuķu eļļa - 3 ēdamkarotes
Ūdens - 1,5 glāze
Krējums - 2 ēdamkarotes
Tomātu pasta - 1 ēdamkarote
Milti - 1 ēdamkarote

Lauru lapas - 1-2gab. 
Sāls, pipari - pēc garšas. 

Pagatavošana:
1. Sagatavojam sastāvdaļas. 
2. Vistas fileju sagriežam nelielos gabaliņos. Izliekam uz uzsildītas pannas, vieglītēm apcepjam. 
3. Pie gaļas pievienojam sarīvētus burkānus, sīki sagrieztus sīpolus un ķiplokus. Samaisam un apcepjam 5-7 minūtes.
4. Gaļai pievienojam krējumu, tomātu pastu un miltus, labi samaisam un sautējam 5 minūtes. 
5. Ielejam pannā ūdeno,vieglītēm samaisam, pasālam, gaidam kad izvārās un atstājam sautēties uz maza uguns vēl 20 minūtes. Beigās gulašam pievienojam lauru lapas un garšvielas. 
6. Pasniedzam ar garnīru un svaigiem dārzeņem. 
- LABU APETĪTI. 





Komentāri



Saistītie raksti

Šodien gatavo:

Lečo Salāti 7
Kabaču torte Uzkodas 6
Vistas filejas gulašs Gaļas ēdieni 6
Sacepta skumbrija folijā Siltie ēdieni 5
Persiku pīrāgs Kūkas 5
Vistas fileja saldā krējuma mērcē Gaļas ēdieni 5
Saceptas liellopu ribiņas ar kolu Gaļas ēdieni 41
Avokado salāti ar gurķiem un garnelēm Salāti 43
Vasarīgā kabaču zupa ar rīsiem Zupas 77
Pildītie tomāti ar garnelēm Uzkodas 219
Ķīnas kāpostu, ābolu un siera salāti Salāti 137
Cepta paprika ar ķiplokiem Siltie ēdieni 131
Vistas gaļas šašliks ar papriku Gaļas ēdieni 137
Biezpiena sacepums ar zemenēm Sacepums 175
Vasarīgā aukstā zupa ar redīsiem Zupas 129
Gaļas bumbiņas cepeškrāsnī Gaļas ēdieni 176
Biezpiena deserts ar zemenēm Saldais 181
Vista ar timiānu sēņu mērcē Gaļas ēdieni 114
Cepti kabači ar siera maliņu Siltie ēdieni 169
Brokastu sendvičs ar tunča salātiem Uzkodas 183
Vistas gaļas kotletes ar zaļumiem un sinepēm Gaļas ēdieni 209
Vairāk »

© gatavovisi.lv | info@gatavovisi.lv | Par sīkdatnēm