Vistas gaļas kotletes ar zaļumiem un sinepēm Gaļas ēdieni 68

 

 

Sastāvdaļas:


Vistas fileja - 650g,
Olas - 4gab,
Sīpoli - 2gab,
Milti - 1,5 ēd.k,
Krējums - 1,5 ēd.k,
Sāls, pipari - pēc garšas,
Dilles vai pētersīļi - pāris zariņi,
Sinepes - 1 tēj.k,
Augu eļļa - cepšanai.


Pagatavošana:


1. Vistas fileju nomazgā un smalki sagriež.


2. Sīpolus sagriež smalkos kubiciņos un sajauc ar gaļu. Pievieno sāli, piparus un olas. Samaisa.


3. Pievieno miltus, sakapātus zaļumus, sinemes un krējumu, samaisa. Ļauj masai pus stundu pastāvēt.


4. Uzsilda pannu ar augu eļļu. Ar karoti izliek masu un cep kotletes no abām pusēm līdz zeltainai nokrāsai.


5. Pasniedz vistas kotletes kopā ar rīsiem, jaunajiem kartupeļiem vai dārzeņu salātiem.





Komentāri



Saistītie raksti

Pildītie tomāti ar garnelēm Uzkodas 16
Ķīnas kāpostu, ābolu un siera salāti Salāti 30
Cepta paprika ar ķiplokiem Siltie ēdieni 35
Vistas gaļas šašliks ar papriku Gaļas ēdieni 40
Biezpiena sacepums ar zemenēm Sacepums 54
Vasarīgā aukstā zupa ar redīsiem Zupas 37
Gaļas bumbiņas cepeškrāsnī Gaļas ēdieni 60
Biezpiena deserts ar zemenēm Saldais 77
Vista ar timiānu sēņu mērcē Gaļas ēdieni 40
Cepti kabači ar siera maliņu Siltie ēdieni 42
Brokastu sendvičs ar tunča salātiem Uzkodas 95
Pīrāgs ar sieru un cherry tomātiem, itāļu gaumē Siltie ēdieni 85
KFC vistu kājiņas ar mērci Kūkas 115
Zivs ar dārzeņiem grieķu gaumē Siltie ēdieni 108
Siera zupa ar šampinjoniem Zupas 118
Vairāk »

© gatavovisi.lv | info@gatavovisi.lv | Par sīkdatnēm