Vistas un svaigu kāpostu salāti Salāti 3798

 


Sastāvdaļas:

Vistas fileja 500 g,
Svaigs kāposts 400 g, 
Rīvets siers 1/2 glāze, 
Maizes sausiņu paciņa, 
Majonēze, 
Sāls pēc garšas. 

Pagatavošana: 

1. Ielieciet vistu sālītā ūdenī un vāriet 15 - 20 minūtes. Kad gatava, izņemiet vistu no ūdens un nolieciet malā, lai atdziest.


2. Sīki sasmalciniet kāpostus, ieliekat kāpostus dziļā bļodā un uzberiet sāli. Pēc pāris minūtēm ar rokām samīcam kapostus, lai tie kļūtu mīkstāki. 


3. Sagriežam vistas fileju sīkos gabaliņos un pievienojam kāpostiem. 


4. Pievienojam sarīvēto sieru un visu samaisām. 


5. Pievienojam visam klāt majonēzi, atkal samaisām. Pievienojam sausiņus un uzreiz pasniedzam. Ja pasniegsiet vēlāk, tad sausiņus pievienojiet pirms pasniegšanas. 


Labu apetīti!





Komentāri



Saistītie raksti

Saceptas liellopu ribiņas ar kolu Gaļas ēdieni 45
Avokado salāti ar gurķiem un garnelēm Salāti 50
Vasarīgā kabaču zupa ar rīsiem Zupas 84
Pildītie tomāti ar garnelēm Uzkodas 225
Ķīnas kāpostu, ābolu un siera salāti Salāti 143
Cepta paprika ar ķiplokiem Siltie ēdieni 136
Vistas gaļas šašliks ar papriku Gaļas ēdieni 142
Biezpiena sacepums ar zemenēm Sacepums 179
Vasarīgā aukstā zupa ar redīsiem Zupas 133
Gaļas bumbiņas cepeškrāsnī Gaļas ēdieni 184
Biezpiena deserts ar zemenēm Saldais 186
Vista ar timiānu sēņu mērcē Gaļas ēdieni 118
Cepti kabači ar siera maliņu Siltie ēdieni 176
Brokastu sendvičs ar tunča salātiem Uzkodas 186
Vistas gaļas kotletes ar zaļumiem un sinepēm Gaļas ēdieni 217
Vairāk »

© gatavovisi.lv | info@gatavovisi.lv | Par sīkdatnēm