Vistas un svaigu kāpostu salāti Salāti 3703

 


Sastāvdaļas:

Vistas fileja 500 g,
Svaigs kāposts 400 g, 
Rīvets siers 1/2 glāze, 
Maizes sausiņu paciņa, 
Majonēze, 
Sāls pēc garšas. 

Pagatavošana: 

1. Ielieciet vistu sālītā ūdenī un vāriet 15 - 20 minūtes. Kad gatava, izņemiet vistu no ūdens un nolieciet malā, lai atdziest.


2. Sīki sasmalciniet kāpostus, ieliekat kāpostus dziļā bļodā un uzberiet sāli. Pēc pāris minūtēm ar rokām samīcam kapostus, lai tie kļūtu mīkstāki. 


3. Sagriežam vistas fileju sīkos gabaliņos un pievienojam kāpostiem. 


4. Pievienojam sarīvēto sieru un visu samaisām. 


5. Pievienojam visam klāt majonēzi, atkal samaisām. Pievienojam sausiņus un uzreiz pasniedzam. Ja pasniegsiet vēlāk, tad sausiņus pievienojiet pirms pasniegšanas. 


Labu apetīti!





Komentāri



Saistītie raksti

Brokastu sendvičs ar tunča salātiem Uzkodas 58
Vistas gaļas kotletes ar zaļumiem un sinepēm Gaļas ēdieni 51
Pīrāgs ar sieru un cherry tomātiem, itāļu gaumē Siltie ēdieni 68
KFC vistu kājiņas ar mērci Kūkas 94
Zivs ar dārzeņiem grieķu gaumē Siltie ēdieni 91
Siera zupa ar šampinjoniem Zupas 99
Aukstā gurķu zupa ar vītinātiem tomātiem un mocarellu Zupas 90
Lasis ar citronu un pākšu pupiņām Siltie ēdieni 93
Plovs uz ugunskura uzbekistāņu gaumē Siltie ēdieni 96
Pīrāgs ar zemenēm multikatlā Kūkas 98
Vasarīgie vistu salāti ar apelsīniem Salāti 84
Atspirdzinošā vasaras zemeņu limonāde Dzērieni 65
Pildītie kartupeļi ar sēnēm un sieru Siltie ēdieni 60
Kāpostu salāti ar redīsiem un burkāniem Salāti 117
Biezpiena deserts ar banāniem Saldais 146
Vairāk »

© gatavovisi.lv | info@gatavovisi.lv | Par sīkdatnēm