Vistu kājiņas bekonā Gaļas ēdieni 241

 

 

Sastāvdaļas:


Vistu kājiņas - 8gab,
Bekona šķēles - 16gab,
Olīveļļa,
Ķiploki - 2 daiviņas,
Čili pipari - 1/2gab,
Rozmarīna vai bazilika zariņi - pēc garšas,
Sarkanvīns - 5 ēd.k,
Sāls, pipari - pēc garšas.

 

Pagatavošana: 


Uzsilda cepeškrāšni līdz 200 grādiem.


No vistu kājiņām noņem ādiņu, uztaisa pāris iegriezumus, lai gaļa labāk izceptos.


Uzber sāli, piparus un ieberž olīveļļu.


Kājiņas ietin bekonā.


Cepešpannā ielej nedaudz olīveļļās. Eļļā ieliek sīki sagrieztus ķiploka gabaliņus un čili piparus. Ieliek vistu kājiņas un apber ar zaļumiem.


Ieliek kājiņas cepeškrāšnī, pēc 15 minūtēm aplej ar sarkanvīnu.


Cep kājiņas vēl 25 minūtes, līdz ir pilnībā izcepušās.





Komentāri



Saistītie raksti

Saceptas liellopu ribiņas ar kolu Gaļas ēdieni 45
Avokado salāti ar gurķiem un garnelēm Salāti 50
Vasarīgā kabaču zupa ar rīsiem Zupas 84
Pildītie tomāti ar garnelēm Uzkodas 225
Ķīnas kāpostu, ābolu un siera salāti Salāti 143
Cepta paprika ar ķiplokiem Siltie ēdieni 136
Vistas gaļas šašliks ar papriku Gaļas ēdieni 142
Biezpiena sacepums ar zemenēm Sacepums 179
Vasarīgā aukstā zupa ar redīsiem Zupas 133
Gaļas bumbiņas cepeškrāsnī Gaļas ēdieni 184
Biezpiena deserts ar zemenēm Saldais 186
Vista ar timiānu sēņu mērcē Gaļas ēdieni 118
Cepti kabači ar siera maliņu Siltie ēdieni 176
Brokastu sendvičs ar tunča salātiem Uzkodas 186
Vistas gaļas kotletes ar zaļumiem un sinepēm Gaļas ēdieni 217
Vairāk »

© gatavovisi.lv | info@gatavovisi.lv | Par sīkdatnēm