Vokpannā cepta vista ar rīsiem Siltie ēdieni 1383

 

4 porcijām nepieciešams:
200 g rīsu
sāls, 1 puravs
200 g cukurzirņu pākšu
150 g šampinjonu
1 ēd.k. citronu sulas
4 vistas filejas
2 ēd.k. eļļas
100 g vistas Buljona
pipari
1/4 sarkanās paprikas
1/2 saišķīšu pētersīļu

Gatavojam:
izvāram rīsus kā parādīts uz iepakojuma. Notīriet puravu un gareniski sagrieziet tievās strēmelītēs. Cukurzirņu pākstis notīriet un apmēram 2 minūtes blanšējiet verdošā ūdenī. Pēc tam strauji atdzesējiet aukstā ūdenī un noteciniet. Sēnes notīriet un sagrieziet šķēlītēs. Apslaciniet ar citronu sulu. Vistas gaļu sagrieziet nelielos gabalos. Dziļā pannā vai labāk vokpannā sakarsējiet eļļu. Maisot pamatīgi apcepiet tajā gaļu, pēc tam gaļu no pannas noņemiet. Pannā ielieciet dārzeņus un 2 minūtes tos cepiet atlikušajās taukvielās. Pielejiet klāt vistas buljonu, pielieciet klāt apcepto gaļu. Pēc garšas pievienojiet nedaudz sāls un piparus. Ēdienu 5 minūtes uz vidēji lielas uguns pavāriet. Papriku sagrieziet ļoti sīkos kubiciņos. Pētersīļus smalki sakapājiet . Papriku un pētersīļus piejauciet klāt pie rīsiem.
Vistas gaļas gabaliņus pasniedziet kopā ar pikantajiem rīsiem.





Komentāri



Saistītie raksti

Saceptas liellopu ribiņas ar kolu Gaļas ēdieni 45
Avokado salāti ar gurķiem un garnelēm Salāti 50
Vasarīgā kabaču zupa ar rīsiem Zupas 84
Pildītie tomāti ar garnelēm Uzkodas 225
Ķīnas kāpostu, ābolu un siera salāti Salāti 143
Cepta paprika ar ķiplokiem Siltie ēdieni 136
Vistas gaļas šašliks ar papriku Gaļas ēdieni 142
Biezpiena sacepums ar zemenēm Sacepums 179
Vasarīgā aukstā zupa ar redīsiem Zupas 133
Gaļas bumbiņas cepeškrāsnī Gaļas ēdieni 184
Biezpiena deserts ar zemenēm Saldais 186
Vista ar timiānu sēņu mērcē Gaļas ēdieni 118
Cepti kabači ar siera maliņu Siltie ēdieni 176
Brokastu sendvičs ar tunča salātiem Uzkodas 186
Vistas gaļas kotletes ar zaļumiem un sinepēm Gaļas ēdieni 217
Vairāk »

© gatavovisi.lv | info@gatavovisi.lv | Par sīkdatnēm