Želejas torte ar krējumu Kūkas 269

 

 

Sastāvdaļas:


Daudzkrāsaina želeja - 3 iepak.
Želatīns - 10-15g,
Ūdens, lai mērcētu želeju un želatīnu,
Krējums - 400ml,
Cukurs - 100g,
Vaniļas cukurs - 10g,


Pagatavošana:


Pagatavo želeju pēc instrukcijas uz iepakojuma, samazinot ūdens daudzumu par 50-100 ml. Ielikt ledusskapī uz pāris stundām. Gatavo želeju sagriež kubiciņos.


Krējumu sakuļ kopā ar cukuru un vaniļu.


Želatīnu pagatavo pēc instrukcijas uz iepakojuma. Nospiest un uzliek uz vājas uguns, neļaujot vārīties. Atdala 2-3 karotes krējuma masas un sajauc ar želatīnu nelielā bļodā. Pievieno atlikušajai krējuma masai, kārtīgi samaisa.


Lielā bļodā ieklāj pārtikas plēvi tā, lai nokarājas maliņas, izliek krējuma krēmu un želejas gabaliņus. Apsegt torti ar plēvi un ielikt ledusskapī, lai sastingst.


Gatavo torti izņem no bļodas un sagriež gabalos.





Komentāri



Saistītie raksti

Pildītie tomāti ar garnelēm Uzkodas 16
Ķīnas kāpostu, ābolu un siera salāti Salāti 30
Cepta paprika ar ķiplokiem Siltie ēdieni 35
Vistas gaļas šašliks ar papriku Gaļas ēdieni 40
Biezpiena sacepums ar zemenēm Sacepums 54
Vasarīgā aukstā zupa ar redīsiem Zupas 37
Gaļas bumbiņas cepeškrāsnī Gaļas ēdieni 60
Biezpiena deserts ar zemenēm Saldais 77
Vista ar timiānu sēņu mērcē Gaļas ēdieni 40
Cepti kabači ar siera maliņu Siltie ēdieni 42
Brokastu sendvičs ar tunča salātiem Uzkodas 95
Vistas gaļas kotletes ar zaļumiem un sinepēm Gaļas ēdieni 68
Pīrāgs ar sieru un cherry tomātiem, itāļu gaumē Siltie ēdieni 84
KFC vistu kājiņas ar mērci Kūkas 114
Zivs ar dārzeņiem grieķu gaumē Siltie ēdieni 107
Vairāk »

© gatavovisi.lv | info@gatavovisi.lv | Par sīkdatnēm