Želejas torte ar krējumu Kūkas 324

 

 

Sastāvdaļas:


Daudzkrāsaina želeja - 3 iepak.
Želatīns - 10-15g,
Ūdens, lai mērcētu želeju un želatīnu,
Krējums - 400ml,
Cukurs - 100g,
Vaniļas cukurs - 10g,


Pagatavošana:


Pagatavo želeju pēc instrukcijas uz iepakojuma, samazinot ūdens daudzumu par 50-100 ml. Ielikt ledusskapī uz pāris stundām. Gatavo želeju sagriež kubiciņos.


Krējumu sakuļ kopā ar cukuru un vaniļu.


Želatīnu pagatavo pēc instrukcijas uz iepakojuma. Nospiest un uzliek uz vājas uguns, neļaujot vārīties. Atdala 2-3 karotes krējuma masas un sajauc ar želatīnu nelielā bļodā. Pievieno atlikušajai krējuma masai, kārtīgi samaisa.


Lielā bļodā ieklāj pārtikas plēvi tā, lai nokarājas maliņas, izliek krējuma krēmu un želejas gabaliņus. Apsegt torti ar plēvi un ielikt ledusskapī, lai sastingst.


Gatavo torti izņem no bļodas un sagriež gabalos.





Komentāri



Saistītie raksti

Saceptas liellopu ribiņas ar kolu Gaļas ēdieni 41
Avokado salāti ar gurķiem un garnelēm Salāti 43
Vasarīgā kabaču zupa ar rīsiem Zupas 77
Pildītie tomāti ar garnelēm Uzkodas 220
Ķīnas kāpostu, ābolu un siera salāti Salāti 137
Cepta paprika ar ķiplokiem Siltie ēdieni 131
Vistas gaļas šašliks ar papriku Gaļas ēdieni 137
Biezpiena sacepums ar zemenēm Sacepums 175
Vasarīgā aukstā zupa ar redīsiem Zupas 129
Gaļas bumbiņas cepeškrāsnī Gaļas ēdieni 176
Biezpiena deserts ar zemenēm Saldais 182
Vista ar timiānu sēņu mērcē Gaļas ēdieni 114
Cepti kabači ar siera maliņu Siltie ēdieni 169
Brokastu sendvičs ar tunča salātiem Uzkodas 183
Vistas gaļas kotletes ar zaļumiem un sinepēm Gaļas ēdieni 209
Vairāk »

© gatavovisi.lv | info@gatavovisi.lv | Par sīkdatnēm