Zivju kotletes ar zaļumiem Gaļas ēdieni 212

 

 

Sastāvdaļas:


Zivs fileja - 600g, (izmantot var jebkuru zivi, kas jums garšo)
Rīsi - 1/3 glāze,
Ola - 1gab,
Baltmaize - 2 šķēles,
Ūdens - 1 glāze,
Lociņi - neliels saišķītis,
Dilles - neliels saišķītis,
Milti, vai rīvmaize - 4 ēd.k,
Melnie maltie pipari - pēc garšas,
Sāls - pēc garšas,
Augu eļļa - cepšanai.


Pagatavošana:


Izvāra ūdeni katliņā, pievieno sāli, ieber rīsus un izvāra tos. Nolej ūdeni, rīsus ieliek bļodā, ļauj atdzist.


Caur gaļas maļamo mašīnu vai virtuves kombaini samaļ zivs fileju un samaltu zivi ieliek lielā bļodā.

 

 


Iesit zivij olu un pievieno sāli ar pipariem.


Iemērc maizi ūdenī, nospiež un pievieno bļodā. Tur pat ieliek sagrieztas dilles, lociņus un vārītus rīsus. Kārtīgi visu samaisa.

 

 


Uzsilda pannu ar 2-3 ēdamkarotēm eļļas uz vidējas uguns. Ar mitrām rokām formē kotletes, apvaļā miltos vai rīvmaizē.

 

 


 

Cep kotletes no vienas puses 5-8 minūtes, pēc tam griež uz otru pusi un cep līdz izcepas.

 

 

 

 

 

 

 





Komentāri



Saistītie raksti

Brokastu sendvičs ar tunča salātiem Uzkodas 58
Vistas gaļas kotletes ar zaļumiem un sinepēm Gaļas ēdieni 51
Pīrāgs ar sieru un cherry tomātiem, itāļu gaumē Siltie ēdieni 68
KFC vistu kājiņas ar mērci Kūkas 94
Zivs ar dārzeņiem grieķu gaumē Siltie ēdieni 91
Siera zupa ar šampinjoniem Zupas 99
Aukstā gurķu zupa ar vītinātiem tomātiem un mocarellu Zupas 90
Lasis ar citronu un pākšu pupiņām Siltie ēdieni 93
Plovs uz ugunskura uzbekistāņu gaumē Siltie ēdieni 96
Pīrāgs ar zemenēm multikatlā Kūkas 98
Vasarīgie vistu salāti ar apelsīniem Salāti 84
Atspirdzinošā vasaras zemeņu limonāde Dzērieni 65
Pildītie kartupeļi ar sēnēm un sieru Siltie ēdieni 60
Kāpostu salāti ar redīsiem un burkāniem Salāti 117
Biezpiena deserts ar banāniem Saldais 146
Vairāk »

© gatavovisi.lv | info@gatavovisi.lv | Par sīkdatnēm