Zivju kotletes ar zaļumiem Gaļas ēdieni 264

 

 

Sastāvdaļas:


Zivs fileja - 600g, (izmantot var jebkuru zivi, kas jums garšo)
Rīsi - 1/3 glāze,
Ola - 1gab,
Baltmaize - 2 šķēles,
Ūdens - 1 glāze,
Lociņi - neliels saišķītis,
Dilles - neliels saišķītis,
Milti, vai rīvmaize - 4 ēd.k,
Melnie maltie pipari - pēc garšas,
Sāls - pēc garšas,
Augu eļļa - cepšanai.


Pagatavošana:


Izvāra ūdeni katliņā, pievieno sāli, ieber rīsus un izvāra tos. Nolej ūdeni, rīsus ieliek bļodā, ļauj atdzist.


Caur gaļas maļamo mašīnu vai virtuves kombaini samaļ zivs fileju un samaltu zivi ieliek lielā bļodā.

 

 


Iesit zivij olu un pievieno sāli ar pipariem.


Iemērc maizi ūdenī, nospiež un pievieno bļodā. Tur pat ieliek sagrieztas dilles, lociņus un vārītus rīsus. Kārtīgi visu samaisa.

 

 


Uzsilda pannu ar 2-3 ēdamkarotēm eļļas uz vidējas uguns. Ar mitrām rokām formē kotletes, apvaļā miltos vai rīvmaizē.

 

 


 

Cep kotletes no vienas puses 5-8 minūtes, pēc tam griež uz otru pusi un cep līdz izcepas.

 

 

 

 

 

 

 





Komentāri



Saistītie raksti

Saceptas liellopu ribiņas ar kolu Gaļas ēdieni 45
Avokado salāti ar gurķiem un garnelēm Salāti 50
Vasarīgā kabaču zupa ar rīsiem Zupas 84
Pildītie tomāti ar garnelēm Uzkodas 225
Ķīnas kāpostu, ābolu un siera salāti Salāti 143
Cepta paprika ar ķiplokiem Siltie ēdieni 136
Vistas gaļas šašliks ar papriku Gaļas ēdieni 142
Biezpiena sacepums ar zemenēm Sacepums 179
Vasarīgā aukstā zupa ar redīsiem Zupas 133
Gaļas bumbiņas cepeškrāsnī Gaļas ēdieni 184
Biezpiena deserts ar zemenēm Saldais 186
Vista ar timiānu sēņu mērcē Gaļas ēdieni 118
Cepti kabači ar siera maliņu Siltie ēdieni 176
Brokastu sendvičs ar tunča salātiem Uzkodas 186
Vistas gaļas kotletes ar zaļumiem un sinepēm Gaļas ēdieni 217
Vairāk »

© gatavovisi.lv | info@gatavovisi.lv | Par sīkdatnēm