Zivs ar dārzeņiem grieķu gaumē Siltie ēdieni 182

 

 

Sastāvdaļas:


Jūras zivs - 1kg,
Sīpoli - 2gab,
Burkāni - 2gab,
Maltā paprika - 1 tēj.k,
Karijs - 0,5 tēj.k,
Tomātu mērce - 200ml,
Ūdens - 100ml,
Sāls, pipari - pēc garšas,
Dilles - pāris zaeiņi,
Citronu sula - 1 ēd.k,
Augu eļļa - cepšanai.


Pagatavošana:


1. Zivi nomazgā un sagriež gabalos.


2. Uzber garšvielas un apšļaksta ar citronu sulu, ļauj pastāvēt 15-20 minūtes.


3. Sīpolus un burkānus nomazgā un nomizo. Sīpolus smalki sakapā, burkānus sarīvē uz rupjas rīves.


4. Uzsilda pannu ar augu eļļu un apcep dārzeņus līdz mīkstumam. Pievieno tomātu mērci, ūdeni, sāli un maltus papriku. Izsautē.


5. Pievieno zivs gabalus un sautē 30 minūtes.


6. Sautētu zivi pasniedz ar smalki sakapātām dillēm.





Komentāri



Saistītie raksti

Šodien gatavo:

Saceptas liellopu ribiņas ar kolu Gaļas ēdieni 41
Avokado salāti ar gurķiem un garnelēm Salāti 43
Vasarīgā kabaču zupa ar rīsiem Zupas 77
Pildītie tomāti ar garnelēm Uzkodas 219
Ķīnas kāpostu, ābolu un siera salāti Salāti 137
Cepta paprika ar ķiplokiem Siltie ēdieni 131
Vistas gaļas šašliks ar papriku Gaļas ēdieni 137
Biezpiena sacepums ar zemenēm Sacepums 175
Vasarīgā aukstā zupa ar redīsiem Zupas 129
Gaļas bumbiņas cepeškrāsnī Gaļas ēdieni 176
Biezpiena deserts ar zemenēm Saldais 181
Vista ar timiānu sēņu mērcē Gaļas ēdieni 114
Cepti kabači ar siera maliņu Siltie ēdieni 169
Brokastu sendvičs ar tunča salātiem Uzkodas 182
Vistas gaļas kotletes ar zaļumiem un sinepēm Gaļas ēdieni 208
Vairāk »

© gatavovisi.lv | info@gatavovisi.lv | Par sīkdatnēm